Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Vannak itt anyukák, nővérek?...

Vannak itt anyukák, nővérek? Tudnátok nekem segíteni? Nálunk nagyon rám hárul, a nevelés, meg a tesóim gondozása, és néha úgy érzem rosszul csinálom, de nincs akitől tanácsot kérhetnék 18L

Figyelt kérdés
Sajnos a szüleim nem alkalmasak erre a feladatra, meg olyan emberek, hogy bár tudom hogy szeretnek minket, de náluk ez kimerül annyiban hogy csak a fizikai szükségletre figyelnek oda, nevelésre meg gondoskodást én csináltam az elmúlt 6 évben. Próbáltam erről beszélni velük, de nem igazán vesznek komolyan.

2024. máj. 29. 15:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ìrtam privátot
2024. máj. 30. 17:22
 12/13 anonim ***** válasza:
50%

Szóval apád alkesz és számodra még kérdes, hogy otthon élj??? Őszintén sajnállak.

Akkor sem a te dolgod a testvéreid nevelése, te a saját életeddel foglalkozz - ja az nem lesz.

Elfelejtheted a párkapcsaolatot, egyetemet, munkát, saját gyereket. Mindent.

Vagy veszel egy nagy levegőt, és elhúzol a francba onnan. Nem a te dolgod a családod megmentése, hiába ezt nyomják neked gyerekkkorod óta.

2024. máj. 31. 07:28
 13/13 Katona Dius ***** válasza:
100%

Nos, mint írtam, nagyon hasonló cipőben jártam évekkel ezelőtt. És lett iskolám, lett egy jó munkám, házas vagyok, jó kapcsolatban élünk férjemmel, egy nagyon rendes emberhez mentem hozzá. Gyerek még nincs, de nagyon nem is vágyunk rá.

Az, hogy neveli s testvéreit, nem egyenlő azzal, hogy tönkre megy az élete. Nem ideális, aláírom, de nem kell egyből kukába dobni az életét.

2024. máj. 31. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!