Mit tehetnék ilyen testvér ellen?
A húgom (17 éves) állandóan kéri anyámtól a pénzt étteremre, ruhákra és egyéb baromságokra, miközben számtalanszor közölve lett vele, hogy kevés a pénzünk, nagyon be kell osztani, de ezt képtelen felfogni és ha más nem addig nyávog és sír, amíg nem kapja meg.
Úgy unom, hogy anyám inkább enged, minthogy elzavarná a büdös fenébe. Oké, jó szülő akar lenni, de nem ebben nyilvánul meg a jó szülőség. Mit tehetnék, mit mondhatnék anyámnak, hogy ne adjon több pénzt, akár mit mondhatnék a húgomnak, hogy felfogja? Eddig semmi nem hatott. Mondtam anyámnak, hogy így soha többet nem fogok hazaadni pénzt és leszarom hogyan nyávognak, de a végén az jött ki, hogy én vagyok a rossz.
Te kaptál annak idején?
Ha nem, én tényleg nem adnék. Megmondanám, hogy nekem érdekes módon nem jártak ilyenek és majd adok, ha nem az elkényeztetett kis pcsa kapja meg. Azért ha tényleg erőn felül kell ezeket anyukátoknak kigazdálkodnia, az nonszensz. Az lenne a minimum, hogy a húgod mondjuk eladja a rég nem hordott ruháit (biztosan van kismillió, ha állandóan újakat vesz) és abból fedezi a kis éttermezgetést vagy elmegy diákmunkára.
Ha még otthon laksz, akkor költözz el, és azt a pénzt amit hazaadtál, költsd a saját lakhatásodra (kolesz vagy albi)! Nem tudom hány éves vagy?
Nem vagy köteles eltartani a húgodat, mert jelenleg ő a te pénzedet(is) költi.
Igazad van
Csináld azt, hogy kifizeted a gázt, vizet, stb, így adsz is haza pénzt meg nem is finanszírozod a liba hugod szórakozását
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!