Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Egy ilyen dolgot megbocsátani...

Egy ilyen dolgot megbocsátani neki? 28/N

Figyelt kérdés
Van egy 9 éves fiam, akit egyedül nevelek, ezen a hétvégén hazamentem a családomhoz, hoztam magammal őt is. Telefonáltam az egyik ismerősömmel, addig fiam a családommal volt és amikor végeztem a telefonálással, sírva jött oda hozzám, hogy a bátyám (ő 30/F) megütötte. Mire kérdeztem, hogy mi történt pontosan, mire mondta, hogy a fiam káromkodott és tiszteletlen volt. Nem érti, miért olyan nagy dolog, pont azért van ennyi elcs**szett gyerek, mert a szülők ráhagyják, ahelyett, hogy megbüntetnék valahogy. Egy idő utan meg odajött hozzám, hogy ne haragudjak a viselkedéséért, csak nyomozóként dolgozik,és mostanában elég sok nyomás alatt áll, többet nem fog ilyet tenni.
2024. máj. 5. 20:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/96 anonim ***** válasza:
#89 Én meg az anya helyében a testvéremmel beszélgetnék el, hogy na bátyus, ha ahhoz vagány voltál, hogy egy gyereket megüss, akkor ahhoz is legyél az, hogy elém állj és kapj egy büdös nagy pofont tőlem. Itt a felnőtt volt az egyetlen, akinek nagy volt az arca.
2024. máj. 7. 09:24
 92/96 anonim ***** válasza:
100%
91.: Milyen jó is az, ha megtanítjuk a gyereknek, viselkedhet bárhogy, csak hazudoznia kell, aztán majd anyuci verekedik miatta!
2024. máj. 7. 10:17
 93/96 anonim ***** válasza:
#92 vagy az hogy azt tanítja az erőszak a megoldás
2024. máj. 7. 10:43
 94/96 anonim ***** válasza:

90

Mert a gyenge tarsadalmak idővel mind elbuknak! Ezt nem én mondom hanem tény. Az erősebb kutya baszik rendszer müködik a világban ha tudomást veszel róla ha nem. Mióta élet létezik ez a világ rendje és így is lesz örökre.

Egyébként a 89-es elég jól leirta a lémyeget. Az öncélú, értelmetlen bántalmazást én is elitélem.

2024. máj. 7. 11:35
 95/96 anonim ***** válasza:
88 látszik is milyen gyereket sikerült apádnak nevelnie a fene nagy liberalizmussal.. én inkább fegyelmezek csak ne legyen nyámnyila, akinek azt tanítom neki mindent szabad mert gyerek...
2024. máj. 7. 12:12
 96/96 anonim ***** válasza:
Engem jobban zavar hogy a bátyád hogy fogja végezni a munkáját ha a gyerek két szóval kiakasztja idegileg.
2024. máj. 7. 14:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!