Milyen dolgot vagy tettet nem tudnatok/tudtatok soha megbocsátani egy bararatnak?
Hú, 3-as, ez a koraszülött babás sztori tényleg durva... Elhiszem, hogy nem beszélsz vele többet.
Nekem ennyire durva nem volt, és akikkel megszakítottam a kapcsolatot, nem is igazán haragból, csak átgondoltam a dolgokat, és elkönyveltem, hogy az nem igazi barátság, hogy folyton csak én keresem őket, és akkor sem kérdezik meg ők sem, hogy hogy vagyok.
Mikor valaki folyton elfelejtette, mikorra beszéltünk meg skype-olást, és vagy késett onnan, vagy egy az egyben meg sem jelent, és ha jött is, húsz perc után ásítozva lerázott.
Nehéz jó beszélgetőtársat találni. Pedig én szívesen meghallgatom a másik embert, érdekel a többiek élete, de azért szeretnék kölcsönösséget. Azon kívül a beszélgetés nálam nem komplett panasz áradat lenne, sok jó is történik velem, meg szeretnék hobbikról beszélgetni, de szinte minden barátnőm csak panaszkodni tudott már, másokat kibeszélni, önteni a negatívat. Ebbe belefáradtam.
Tudom, most én is panaszkodok. :P De a kérdés a barátok rossz tetteire irányult.
Hogy csak azért, mert ő már megházasodott és úton volt az első baba, azóta már sorozatosan lekezelően és lenézően bánt velem, csak azért mert én még nem jutottam el idáig az életben.
A végefelé már nem is csinált titkot abból, hogy magát sokkal többre tartja, nekem pedig ebből elegem lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!