Hány testvéred van?

Figyelt kérdés
Mindenkivel jó a kapcsolatod?

márc. 10. 15:56
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
83%
3. Nagyon jó, igen.
márc. 14. 09:00
 32/34 anonim ***** válasza:
82%
1 jó a kapcsolatunk.
márc. 16. 07:37
 33/34 anonim ***** válasza:
72%

Hát nem rossz a kapcsolatunk, de gyerekkoromban nehéz volt neki. Annyi a korkülönbség, hogy a szüleim automatikusan gyerekcsősznek gondolták. Ő hozott-vitt, vigyázott rám, néha a suliba vissza kellett külön jönnie, mert végzett kettőkor én meg ötkor. Képzelhetitek, amikor ezer sulis feladatod lenne, de a kistesódat kell kivinned különórára, de azért a suliban is csak ötöseid legyenek.

A gond meg ott volt még plusszban, hogy a gyereknevelésbe nem szólhatott bele, mert ahhoz kicsi volt, rengetegszer le lett korholva, ha nevelő céllal rámszólt.

Nem utált engem, de sokszor inkább púp voltam a hátán, ami érthető is, de nem bántott persze emiatt.

A szüleimet sem hibáztatom, ha belegondoltok, akinek nincs egy nagy gyerek, ő pl a nagymamát riadóztatja, témyleg ritka, hogy efy szülőpár saját maga tud munka mellett ide-oda rohanni a gyerekért/a gyerekkel.

márc. 17. 17:23
 34/34 anonim ***** válasza:
58%

"ritka, hogy efy szülőpár saját maga tud munka mellett ide-oda rohanni a gyerekért/a gyerekkel"

Nem muszáj ám annyi helyre hordani a gyerekeket, ahány helyre egyesek hordják (illetve a családtagokkal hordatják, ráadásul anélkül, hogy mielőtt befizették a gyereket mindenféle különórákra, edzésekre, egyeztettek volna azokkal, akiket "riadóztatnak" - ami sok esetben egyáltalán nem valami vészhelyzetről szól egyébként, hiszen jól lehet tudni előre, hogy melyik gyereknek melyik napon hánytól van milyen különórája, úgyhogy legtöbb ilyen esetben semmiféle riadóról nincs szó valójában...).

márc. 17. 17:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!