Más testvére is szereti kikutatni, de legalábbis megtudakolni mi van a szatyorban/amit hazaviszel?
Arra gondolok,ha rendelek valamit, hozom haza a szatyrot. Kérdezi mi van benne. Vagy ha akkor viszem haza, mikor nincs otthon, később meglátja és magától kiszedi a szatyorból. Persze nem bontja ki.
Holott én nem akarom az orrára kötni, mert van úgy, hogy nem jó a ruha mérete, és visszaküldöm. Nem akarom hallgatni utána az okoskodásait. Meg amúgy sem tud örülni az én örömömnek, ha jó lenne a ruha..
Nem vagyunk már iskolások egyébként.
Ha nem vagytok iskolások, akkor ez elég gáz. Pofátlanság.
Az ovis gyerekeim vannak ráizgulva a szatyorra, és hatalmas lelkesedéssel, türelmetlenül vetik rá magukat, hogy felleljék, mit kaptak épp.
Óvodás kor fölött viszont tudnia kellene mindenkinek, mibe ütheti az orrát, meg mibe nem.
Nálunk egészen addig volt ez, míg le nem üvöltöttem a fejét, hgoy szakadjon le a magamnak rendelt dolgokról.
Mindenemet kicsomagolta, FELPRÓBÁLTA, de öcsém majdnem tönkretette a laptopomat, miután megérkezett, mert "leejtette véletlen".
Na, valahol itt jött a krvaanyázás - miután a sokdik kérésem sem talált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!