A testvéred a legjobb barátod?
Figyelt kérdés
Van itt olyan,akinek a tesója a legjobb barátja? Leginkább felnőtteket kerdeznék (természetesen más is valaszolhat),Ha nem is a legjobb barátod,de örülsz e, úgy általában,hogy van testvéred? Jóban vagy vele? Számíthatsz-e rá? Írjátok meg a korotokat és a nemeteket is,és hogy mekkora a korkülönbség!jan. 23. 09:38
11/19 anonim válasza:
Határozottan nem.
nekem 2 tesóm van.
én 30N vagyok
Húgom 25 éves. 5 éve nem beszéltem vele.
Öcsém 20éves, ha megyek hozzájuk (anyáékhoz haza, még otthon lakik), köszönünk azt ennyi. Férjem többet beszél vele mint én (közös szakma)
12/19 A kérdező kommentje:
Aki nincsen baráti viszonyban a testvérével,vagy nem is számíthat rá,mit gondoltok,ez minek köszönhető? Az eltérő természetetnek,vagy inkább a szülői nevelés kérdése?
jan. 24. 12:03
13/19 anonim válasza:
11 vagyok.
Nálunk a húgommal 90%ban a természete miatt, 10%ban anyámék miatt mondanám.
Öcsémmel 80%ban a korkülönbség miatt (10év), 20%ban a természetünk miatt
14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Én is épp így látom,de annyira érdelek ez a téma,higy úgy gondolom,ki is írom kérdésként..nekem nincs tesóm,így nem látok rá reálisan.
jan. 24. 12:12
15/19 anonim válasza:
1-es vagyok, nálunk 100 %-ban a természete miatt. A férjem (33 éves) sincs jóban a nála 3 évvel idősebb lánytestvérével, kb. 1 éve nem is beszélnek. Ott 50% a lány természete miatt, 50% az anyja hibájából.
16/19 anonim válasza:
27 éves nő vagyok, a 42 éves nővéremmel egészen jóban vagyunk, a 36 éves nővéremmel semleges, a 26 éves öcsémet ki nem állhatom.
Amúgy toxikusak, öcsém narkós, a legidősebb energiavámpír. Ha nem ilyenek lennének, akkor jó lenne hogy vannak tesóim. Persze a hatalmas korkülönbségek se tesznek jót.
17/19 anonim válasza:
Nem. Két féltesóm van anyai ágról, de nem a korkülönbség miatt, és nem is az új házasság miatt, anyám korábbi házassága valami kriminálisan sz.r volt, konkrétan azt se tudni, minek házasodtak össze. Távoli rokonok vagyunk csak, és ők is egymással, pedig köztük csak egy év van, mégis, se külsőre, se belsőre nem hasonlítanak. Messze is lakunk egymástól, egyikünk külföldön. Nálunk valahogy az a szitu, hogy csak egymás mellé dobott le a gép. Szüleimmel sem szoros a kapcsolatom. 32 éves nő vagyok amúgy.
18/19 anonim válasza:
Utolsó vagyok, lemaradt: két nővérem van, negyven felettiek.
19/19 anonim válasza:
Nem. Ha kell valami, számíthatunk egymásra, de amúgy nem sok közös témánk van. 42N és 40F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!