Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A testvéred a legjobb barátod?

A testvéred a legjobb barátod?

Figyelt kérdés
Van itt olyan,akinek a tesója a legjobb barátja? Leginkább felnőtteket kerdeznék (természetesen más is valaszolhat),Ha nem is a legjobb barátod,de örülsz e, úgy általában,hogy van testvéred? Jóban vagy vele? Számíthatsz-e rá? Írjátok meg a korotokat és a nemeteket is,és hogy mekkora a korkülönbség!
jan. 23. 09:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nem. Jóban vagyunk, de nem valami szoros kapcsolatban. Nem számíthatok rá. Én 32 nő, ő 40 éves nő.
jan. 23. 09:55
 2/19 Szolovjov ***** válasza:
87%
Igen, határozottan így van. 38 éves vagyok, az öcsém 33. Egy településen lakunk egymástól kb 1,5 km-re. Ha mindketten ráérünk, akkor mindenképpen találkozunk. Munkákban is segítünk egymásnak.
jan. 23. 10:38
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Én 33 éves nő vagyok, ő 37 éves nő. Az életünk egyetlen pontján sem voltunk bizalmi viszonyban.
jan. 23. 10:45
 4/19 A kérdező kommentje:
2-es,férfi vagy,vagy nő? Mi a munkátok,amiben segítsetek egymásnak?
jan. 23. 10:50
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Nejem igen. 31 éves nő vagyok, bátyám 43. Mindent megosztunk egymással, párkapcsolati, gyereknevelesi, tervek, álmok, hülyeségek. Gyerekkorunkban is nagyon jó volt a kapcsolatunk és csak fokozódott felnőtt létre.
jan. 23. 10:51
 6/19 A kérdező kommentje:
5. 12 év korkülönbséggel hogy volt jó a kapcsolatotok gyerekkorotolkban? Hiszen ő már felnőtt,mire te kb eszmeéltél! (Minden él nélkül írom ezt)
jan. 23. 11:02
 7/19 anonim ***** válasza:
Mondhatjuk
jan. 23. 11:03
 8/19 anonim ***** válasza:
Ja én az alap kérdésre írtam.
jan. 23. 11:03
 9/19 anonim ***** válasza:
67%
Nekem nincs testvérem, a páromnak van, ők kb távoli ismerősök csak
jan. 23. 14:03
 10/19 anonim válasza:
54%
Nem.
jan. 23. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!