Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Testvéremmel egyáltalán nem...

Testvéremmel egyáltalán nem hasonlítunk egymásra, ez normális?

Figyelt kérdés
jan. 21. 23:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
82%

"Testvéremmel egyáltalán nem hasonlítunk egymásra, ez normális?"

Ez önmagában normális lenne, az, hogy ezt megkérdezed, az már kevésbé.

jan. 22. 08:25
 12/22 anonim ***** válasza:
51%
Nem a testvéred.Csak félig...
jan. 22. 09:20
 13/22 anonim ***** válasza:
19%
Mi volt azzal a pendrive- val? Lemaradtam.
jan. 22. 09:38
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek ikreket, akik alig hasonlítanak egymásra. Ez normális, bár tényleg nem a leggyakoribb. Egyik az anyjára hasonlít, másik az apjára.
jan. 22. 10:49
 15/22 A kérdező kommentje:
#13 a sajat agyi szintedet tukrozi a szénné pontozás a válaszodonxd
jan. 22. 10:51
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Unokatesóim egy év különbséggel születtek (édestestvérek)

Alkat, arc, stílus, semmi sem egyezik.

Érdekes dolog ez a genetika.

jan. 22. 11:24
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Miért klónoknak kéne lennetek vagy mi van?

Különálló személyiségetek van és gondolom külsőtök is.

Mellesleg elég hülyén áll neked, hogy a 13-asnak játszod az észt holott maga a kérdésed is egy szinten van kb az ő válaszával.

jan. 22. 11:39
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha ket peteju ikrek akkor teljesen normalis es gyakori is, hogy nem hasonlitanak egymasra. Csak amennyire 2 teso hasonlit, vagy nem hasonlit. Nekem kapasbol fiu ikertesom van lanykent. Szoval csekely a hasonlosag pedig testverek vagyunk. Nekem szurkeszold szemem vam anyu utan. Neki égszinkek az egyik mama utan. Hajunk szine is mas es alkatilag se vagyunk hasonloak.
jan. 22. 11:41
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Mi sem hasonlítunk a húgommal. Van olyan közös ismerősünk, akit mindketten máshonnan ismerünk, és évekig azt hitte, csak barátnők vagyunk, azt hitte, szívatjuk, mikor szóba került, hogy tesók vagyunk. És nem csak külsőre, hanem mentalitásra is nagyon mások vagyunk.
jan. 22. 12:03
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Kisfiam szőke mint én, és barna szemű mint az apja.

Kislányom barna hajú mint az apja, és kék szemű mint én

Testalkata a kisfiam olyan mint én (egyszálbél) kislányom husisabb mint az apja. Csak a szemük formája (mandula szem) amit tőlem örököltem meg az egyforma nyomott orr amit az apjuktól örököltek az hasonlít.

jan. 22. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!