Mit csináljak ha a testvérem nem normális?
Egyszerűen kikészít... 13 éves fiú, én 18 éves lány vagyok. Tudni illik rólam, hogy eléggé érzékeny típus vagyok de annak ellenére úgy gondolom, hogy amit csinál az nem normális. Minden nap piszkál engem már egy fél éve. Csapkodja a fenekemet, folyton olyan dolgokat hoz fel amit a múltban tettem és ezzel akar leégetni. Bármit csinálok, kinevet, lassan már az önbizalmamat is elveszítem, kinevet ha eszem, kineveti hogy ha elbambulok milyen fejet vágok, ilyenek.. Csúnya szavakat vág a fejemhez. És közben ha én felhozom, hogy ő sem tökéletes akkor megsértődik. Elmegy sírni a fürdőbe. Ha anya rászól, hogy vegyen vissza akkor azzal fenyegetőzik hogy őngyilkos lesz( ezt hetek óta emlegeti), anyának azt mondja hogy "utállak" .
Úgy érzem hogy depressziós, vagy legalább is valami mentális problémája biztos van... Még tudni illik, hogy ő nem apa fia és ez később derült ki, ezért haragszik anyára szerintem legbelül. Folyton azt hozza fel, hogy mennyivel jobb volt régen. Nem tudja elengedni a múltat. Nagyon remélem hogy ez csak a kamaszkor miatt van, de én nagyon nem bírom már 😣 és tudom hogy ennél nagyobb problémák is vannak az életben, de ha a helyeben lennél, te sem bírnád.
Egy tesós nyömöszölés mikor piszkál helyreteszi pár alkalom után. Kamaszodik, én lány vagyok nem tudom a fiúknál ez hogy jön ki, de gondolom így. A kamaszok kb 90%a " öngyilkos akar lenni" én is az akartam,de kinőttem.
Én legkisebb voltam engem bátyám csesztetett, mert görbe volt elől a fogam, meg törpézett megvert stb. Én is sírtam meg anyának szóltam. Ez sajnos ilyen, helyre kell tenni te vagy a nagyobb :) nekem nem volt esélyem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!