Normális a testvérem reakciója ez esetben?
De aranyos sztori 😂
Hát nem tudom, biztos van itt sooook minden más, olyan nincs aki ezen ennyire kiakadnia.
Sok bosszúságot okoztak az én testvéreim gyerekei is, de egyiken se lehetett így megharagudni rájuk.
Mondjuk gondolom te takarítottad össze...
Én biztos nem gurultam volna be emiatt, gyerek, gondolom bocsánatot kért. Egyébként, a tesód most költözött új házba/lakásba, hogy a gyereked 5 évesen még nem látta a fürdőszobát, benne a bidével? Vagy annyira nem jártok össze, hogy nem ismeri a nagynénje/nagybátyja otthonát?
Én hagynám kiforrni a dolgot és később tennék egy óvatos lépést felé. Ha arra is elutasító, akkor hagyd, és akkor találkozzatok, ha ő nyit feléd.
Remélem, ez troll kérdés…mert ez nem normális reakció semmiképpen.
Ha csak ennyi történt, és amúgy jól viselkedett a gyerek, akkor nagyon nagy túlzás ez részéről, hiszen valóban összetéveszthette a gyerek.
Ha volt más is, ami miatt úgy gondolja, hogy a gyereked neveletlen, akkor kicsit más a helyzet, de azt gondolom, ez akkor is túlzó reakció. Ha aaaaaannyira rossz is egy gyerek természete (mert neveletlen v idegrendszeri v más probléma miatt), akkor sem szakítom meg a szülővel a kapcsolatot, pláne ha a testvérem - és persze lehet, hogy ezt hirtelen felindulásból mondta, de ha ennyire nem tudja magát felnőttként kontrollálni, akkor inkább ne dobálózzon a “neveletlen” kifejezéssel.
Ha kitakarítottál utána és elnézést kértél, akkor szerintem nagyon túlzó a reakció. Már ha tényleg csak ez volt a baja, és nem csak a hab a tortán valami miatt.
Én inkább még nevettem volna is a tesó helyében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!