Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Normális a testvérem reakciója...

Normális a testvérem reakciója ez esetben?

Figyelt kérdés
Náluk voltunk az 5 éves gyerekemmel. Náluk van egy bidé is a fürdőszobában, a gyerekem bement wcre. Még nem látott bidét, nem is tudta hogy mi, ezért azt hitte hogy az is wc, és sajnos oda kakilt. Hiába kértem elnézést a testvéremtől, azt mondta, hogy soha többet nem akar látni engem, és hozzám sem fog jönni, mert egy ilyen neveletlen gyerekre nem kíváncsi. Pedig neveljük, és egyáltalán nem rossz gyerek, csak tényleg nem látott még bidét, mert azért itthon nem annyira gyakori. De szerintetek normális a reakciója?
jan. 12. 15:14
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
49%
Kicsit túlzásokba esik.
jan. 13. 05:50
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, nekem úgy hangzik mintha lett volna ennek előzménye. Nem hiszem hogy a semmiből jött ez a puffogás. Valószínűleg q gyerekkel vagy veled előtte is volt gondja és ez csak utolsó csepp volt.
jan. 14. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!