Szerintetek ez mit jelenthet a húgom szempontjából?
Figyelt kérdés
A húgom 18 évesen elköltözött otthonról és két másik lánnyal lakik együtt, egyetemre jár, edz, stb. Viszont 3-4 hónapja szinte teljesen eltűnt és nem tudtam mire véljem ezért felmentem a lakásukra, mert nekem adott kulcsot vészhelyzet esetére. Az egyik lánnyal összefutottam, de akkor még nem beszéltünk annyira, csak kérdezte miért jöttem, na mindegy. Bementem a húgom szobájába. És nagyon furcsa volt, találtam egy férfi pólót, a rajzfüzetét is megnéztem (mindig mindent rajzolva ad ki magából) tele volt tetovált férfi kezek rajzával, meg meg mindenféle ilyesmivel, néhol ezek a kezek elég érdekes környezetben voltak (pl egy mellett markolva🤨). Aztán beszéltem mégis a lakótársával és elvileg van egy pasija, aki amúgy tök rendes, és “sokszor itt alszik” mikor ezt mondta mosolygott a csaj. Szerinte a 20-as évei elején lehet, de a húgom még csak 19. És elvileg a csávó igen tetovált és a lakótársa szerint a húgom is tetovált ami nem igazán lehetséges szerintem. Elvileg több is van neki, a kulcscsontján biztosan, legalábbis ezt mondta a csajszi. Nem tudom ez az egész, nekem nagyon furcsa…
Remélhetőleg ez csak mese és nem igaz, mert nem létezik hogy valaki ne vegye észre magától hogy mi a gond ezzel.
jan. 21. 00:26
22/29 anonim válasza:
"Szociológiát tanul, nem valami durva tárgyat."
Öhm... Mit kéne tanulnia, hogy ne rúgozz azon, hogy szokott szexelni a pasijával?
jan. 21. 00:32
23/29 anonim válasza:
Nyilván a "sokszor itt alszik"ból veszed a sok szexet ahogy írtam korábban kiéli magát
Nem tudom hogy mi számít nálad durva tárgynak arra kiváncsi lennék
Viszont arra nem tértél ki hogy milyen okod volt rá hogy át túrd a holmiját, egyáltalán tudta hogy mész vagy csak random ellenőrzések tartasz
Nem csodálom hogy próbálja megszakitani veletek a kapcsolatot
jan. 21. 00:33
24/29 anonim válasza:
20.
Na, elmégy mostmár te is a nagy kamu dumáddal, tudod hova? :D
Nem igaz, hogy nincs már itt egy normális kérdés sem. :(
jan. 21. 07:34
25/29 anonim válasza:
Na, ezek után én visszakérném a kulcsot és szóba nem állnék veled.
Nagyon szánalmas, hogy betörsz a húgod szobájába, mert "eltűnt".
Pfff, én sem beszélek a rokonaimmal, mert egytől-egyig egy kutakodós, másokról minden is tudni akaró idióta.
jan. 21. 10:13
26/29 anonim válasza:
Atyaég... szerintem mostohaanyám is valahogy így kezdte már 20-on évesen, aztán ez az irányításmániája megmaradt időskorára is :d Ő is pont ilyen hlye, és bromságokat feltételez másokról.
jan. 21. 10:15
27/29 anonim válasza:
Semmi közöd hozzá. Felnőtt ember a húgod, ha úgy gondolja, majd megosztja veled. Az viszont felháborító, hogy bemész a lakásába és feltúrod a cuccait, majd a lakótársát faggatod ki róla. Én a húgod helyében elvenném tőled a kulcsot, és egy jó darabig nem beszélnék veled ezek után.
jan. 21. 13:32
28/29 anonim válasza:
A húgod helyében én se mondanék el neked semmit, láthatóan semmilyen tisztelet nincs benned a magánélete iránt. Gusztustalanul viselkedtél, ezt remélem belátod. A testvéred helyében visszavenném a kulcsot és jó ideig feléd se néznék.
A húgod felnőtt nő. Van egy párja, akivel teljesen természetes módon nemi életét élnek, illetve mindkettőjüknek van tetkója. Ennyi. Nem mintha bármi közöd lenne hozzá, de semmi olyat nem láttál, ami aggodalomra adna okot (például drogot).
jan. 21. 20:27
29/29 anonim válasza:
Végre kiszabadult a karmaitok közül, szexelhet amennyit akar, lehetnek őszinte barátai, hobbija, élete.
Minek szólt volna a pasijáról vagy a tetoválásáról, amit szeretne esetleg? Hogy aztán ítélkezzetek meg hüledezzetek miatta?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!