Szerintetek ez mit jelenthet a húgom szempontjából?
Figyelt kérdés
A húgom 18 évesen elköltözött otthonról és két másik lánnyal lakik együtt, egyetemre jár, edz, stb. Viszont 3-4 hónapja szinte teljesen eltűnt és nem tudtam mire véljem ezért felmentem a lakásukra, mert nekem adott kulcsot vészhelyzet esetére. Az egyik lánnyal összefutottam, de akkor még nem beszéltünk annyira, csak kérdezte miért jöttem, na mindegy. Bementem a húgom szobájába. És nagyon furcsa volt, találtam egy férfi pólót, a rajzfüzetét is megnéztem (mindig mindent rajzolva ad ki magából) tele volt tetovált férfi kezek rajzával, meg meg mindenféle ilyesmivel, néhol ezek a kezek elég érdekes környezetben voltak (pl egy mellett markolva🤨). Aztán beszéltem mégis a lakótársával és elvileg van egy pasija, aki amúgy tök rendes, és “sokszor itt alszik” mikor ezt mondta mosolygott a csaj. Szerinte a 20-as évei elején lehet, de a húgom még csak 19. És elvileg a csávó igen tetovált és a lakótársa szerint a húgom is tetovált ami nem igazán lehetséges szerintem. Elvileg több is van neki, a kulcscsontján biztosan, legalábbis ezt mondta a csajszi. Nem tudom ez az egész, nekem nagyon furcsa…
El tudom képzelni, hogy drogozik, vagy valami szektába vagy bandába keveredett. De nincs rá bizonyíték, és ha lenne is, valószínűleg nem sok mindent tudtok csinálni, amíg ő nem akarja, vagy nem érzi azt, hogy segítségre van szüksége.
Mit jelent az, hogy eltűnt? Értem, hogy magától nem keres, de ha ti keresitek? Telefont nem veszi fel? Messengeren nem válaszol? A kommunikáció az egyetlen lehetőség, hogy megtudjatok valamit, és ha nem is mond semmit, legalább a kapcsolat megmaradjon.
jan. 20. 17:22
12/29 anonim válasza:
Neked valami detektív fétised van, hogy ennyire nyomozni akarsz a tesód után? Nem csodálom, hogy egy ilyen emberrel nem oszt meg semmit és még kitudja a szüleitek milyenek lehetnek. Egy ilyen után én a nyakadnál fogva dobtalak volna ki. Hagyjad szerencsétlent és had élje az életét! Az, hogy van pasija, tetkója több mint valószínűleg ez teljesen normális, egyesek így fejezik ki magukat ez is a fiatalság egyik része. Abba se szolhatnál bele, hogy kivel mikor és hol kefél. Ülj meg a seggeden aztán foglald el magad mással!
jan. 20. 17:42
13/29 anonim válasza:
Ez nagyon beteg.nincs közöd hozzá,már felnőtt! Fogd fel
jan. 20. 18:01
14/29 anonim válasza:
Szerintem itt egyedül veled van baj. Már ott gondoltam, ahol az elköltött részt olvastam, de a kutakodós rész után teljesen világos. Ez után tesód helyében biztosan visszakérném a kulcsot
jan. 20. 18:56
15/29 anonim válasza:
Te leszel majd az jövőbeli gyakori kérdéseken, az a kibírhatatlan nagynéni, meg vénlány, akitől mindenki menekül. :D
jan. 20. 19:24
16/29 anonim válasza:
MIt jelenthetne? Éli az életét.
jan. 20. 21:22
17/29 anonim válasza:
A többséggel értek egyet
A kérdésre válaszolva hugod szempontjából örül hogy végre független lehet a leírtak alapján elég rövid pórázon volt gondolom nem bulizhatot nem pasizhatot sőt szerintem amíg otthon lakott minden csak úgy történhetett ahogy azt ti megszabtátok neki
Szóval most egy picit kiéli magát
És megsugom neked az hogy csak úgy betoppansz átnézed a cuccait faggatod a lakotársát csak arra jó hogy mégjobban eltávolodik
Legközelebb inkább hívd el kavéra vagy valami
jan. 20. 21:36
18/29 anonim válasza:
14:38-kor írtad ki a kérdést, ha én lennék a húgod, az a "vészhelyzet esetére" kulcs már nem lenne nálad. Haj se sok lenne már a fejeden, mert leordítottam volna. Nem is értem, mit képzelsz magadról, de kicsit vissza kellene venned, mert a legjobb úton haladsz ahhoz, hogy egy elviselhetetlen, mindenbe beledumáló, tolakodó bunkó legyen belőled.
jan. 20. 21:48
19/29 anonim válasza:
Én a húgod helyében azonnal visszavenném a kulcsot (sőt, lehet, hogy inkább zárat cserélnék, az a biztos).
Te mégis mi a lófaxt képzelsz magadról, hogy konkrétan betörsz hozzá és áttúrod a cuccait? Mondjuk a lakótársa helyében is kipenderítettelek volna, hiszen közösen bérlik, és mivel nem a tesód hívott oda, semmi keresnivalód nincs ott. Akik meg az írták, hogy "szektás" meg "drogos", csak mert lett pár tetoválása...istenem...
jan. 20. 22:59
20/29 A kérdező kommentje:
Már voltam nála régebben, ezért ismert a lakótársa. És nem igazán akart velem dumálni mert pizsamában volt, és azt mondta, alig lát ki a tanulnivalóból. Szóval igazából ja. Csak azt nem értem, a húgom miért nem mondta el, hogy tetkót akar, nyilván nem csattantunk volna ki, de azért nem öltük volna meg… Meg hogy a lakótársa elmondása alapján nagyon nagyon sokat szexelnek ezzel a sráccal, amit szintén nem értek, ő nem ilyen csaj volt… Szociológiát tanul, nem valami durva tárgyat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!