Tényleg ekkorát hibáztam?
Nem érdeklne ilyen hisztimari. Akkor nem jön, nagy ügy, a családi karácsonoyzás meg szép dolog, csak éppen
- a házigazda beleszakad anyagilag
- a meghívottak jó részének semmi kedve amúgy elmenni, inkább maradna otthon nyugiban
- úgyis csak a bájolgás megy úgy általánosságban, az meg csak felesleges időpocsékolás
Hát figyi, a tesód simán csak meg akart már végre sértődni valamin. Ha babakekszet küldesz, akkor azon sértődik meg.
Ez a csakazérisegyüttboldogcsalád összejövetel valószínűleg nem csak az anyagiak miatt sikkadt el. Még az őszinteség sem megy, most komolyan ott akarsz állni házitündérkedni egy rakás kellemetlen ember között?
Amikor a fiam született, én megmondtam mindenkinek mit hozhatnak és mit nem, mert pici volt a lakásunk és megmondtam, hogy nem gyűjtjük a lomokat. Volt akinek ez volt sértő, mert szerinte igenis kell a hatezredik plüss is, kell a csilingelő anyagyilkos játék, méretben véletlenül se passzoló ruha stb. Meg a kéretlen tanács.
Később a mikulásos bulikor már egy éves volt a fiam, direkt elmondtam mindenkinek, hogy aki hoz csak gyümölcsöt hozzon, mert allergiái vannak és semmi kedvem nincs az összetevőlistát bogarászni. Persze itt is bepróbálkozott a dédi, hogy ugyan már mégis milyen dolog a szójaallergia, majd kicsit kipöttyösödik, hát el ne vegyem már a csokit tőle.
Na egy szó, mint száz, ha nem jön akkor nem jön. Mondd el neki őszintén, hogy miért nem küldtél semmit, ne kavarjátok a fekáliát. A legnagyobb ajándék az őszinte kapcsolat, nem kell továbbörökíteni a rossz példát..
Igen, az elmúlt 10 évben már leeshetett volna a tantusz, hogy bármit csinálsz a gyerekkel kapcsolatban, az ugyanannyira szól a szülőnek is, mint magának a gyereknek.
Ilyenek ezek a momzillák.
Jobb is, ha az ilyen primitív idiótáktól távol maradsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!