Tényleg ekkorát hibáztam?
Ez hulye, mar bocs :D
8 honapos a kisfiam, en meg direkt meg is kertem a csaladot, hogy mikulasra ne vegyenek semmit. Karacsonyra is maximum ruhat hozzanak, de az se baj, ha semmit.
Jatekok mar vannak, nem szeretnek egy milliot beloluk, edesseget max mi ennenk meg, arra meg nincs igenyem..:D
Nem is ertem, tenyleg.
Én megértem a nővéredet, mert a nagyobb gyerek miatt, aki hisz még a Mikulásban, mindig kapott nálunk ajándékot az aktuális baba is. Az alig félévesem adventnaptárt is kapott, kölesgolyókat dugtam bele. Marha ciki elmagyarázni egy gyereknek, hogy a kistesója rossz volt-e, és azért nincs ajándék. Nyugodtan küldhettél volna a nagy csokija mellé valami babakekszet, gyümölcspürét, gabonapépet, annyi nem törékeny, babáknak való kaja kapható.
A reakciója valóban túlzó az én ízlésemnek, de a problémáját megértem.
Ez csak hiszti a részéről, egy felnagyított baromság, dráma a kis életkéjében. Ha nem történik semmi, kreál.
Az én nővérem is ilyen, volt hogy azért sértődött meg és vonult haza családostul egy családi ünneplésről, mert volt hatféle kaja, de pont az ő kedvence nem, és ezt személyes sértésnek vette...
"Természetesen nem a szemembe mondta hanem húgom fecsegte el az igazi okot."
Ennyire nem tudtok egymással őszintén beszélni? A harmadik meg "elfecsegi", a háta mögött?
Valami nagyon nem OK nálatok.
"Természetesen nem a szemembe mondta" Természetesen. Erre számítottál. Akkor most?
25 voltam.
Nyilván a húgának puffogott a nővére, ő meg szerette volna látni az érem másik oldalát is, ezért megkérdezte erről a kérdezőt.
Mondjuk az érdekes, hogy mit jelent az, hogy lemondta a karácsonyi részvételét. Lemondani annak lehet, aki azt szervezi vagy max. vele együtt lakó családtagnak. Ha a húg ezt nem mondja vissza, akkor a kérdező vár még plusz négy főt hiába az asztalhoz? Vagy a kérdezőt is felhívta volna a nővére még karácsony előtt emiatt?
Jelezte természetesen nekem is a mai napon a nővérem hogy nem tudnak jönni, de teljesen más indokot mondott, ezután írt a húgom hogy ne akadjak ki, de amit írt a nővérünk az nem igaz, nem ez az igazi indok, más miatt nem fognak jönni.
Azt is megértem hogy sokan viszolyogtok, meg hánytok attól, ha a családtagok nem tudnak problémákat kezelni, és egymásnak panaszkodnak a másikra. Ilyen családban nőttünk fel, ez volt már a nagyszülői minta is, nemhogy a szülői. Ebben vagyok én más, csak nem szeretném letámadni a nővérem ezzel a titokkal, és kellemetlen helyzetbe hozni a húgomat. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!