Szerintetek is ekkorát hibáztam?
Minek mondasz el mindent? Nehogy már a gyerekednek ne adhass,ha meg van szorulva!
Szerintem menekülj,sz..rrágó egy pasi!
Elsőnek azt hittem 100 ezerről van szó és csak elírás, de amint látom nem. Most komolyan 1000ft-on mit kell ennyit osztozni?? Ha ezért berág meg vitázik szerintem lépj le tőle, ez később csak rosszabb lesz.
Amúgy ha idegennek adtál volna még nagy nehezen megérettem volna, de családon belül, főleg lányodnak egy ezres... Nem normális.
Közös kassza ide vagy oda,az élttársadnak semmi köze ahhoz,ha adsz egy ezrest a lányodnak. Még,ha többet is keres,nem ő az egyedüli pénzkereső.
A masik,h még ha külön is él a lányod,az élettársad vele együtt kellett,h elfogadjon téged. Gondolom,neki nincs gyereke. Ha lenne,nem így gondolkodna.
Azért,mert többet keres,mint te,attól még nem egy felsőbbrendű lény.
Egy ilyen emberrel nem élnék egy fedél alatt egy percig sem.
Utolsó vagyok. Ne érts félre,de motoszkál bennem egy kérdés. Tegyük fel,h a te lakasodban éltek. Ha ne adj' Isten történik veled vmi,akkor majd ki akarja semmizni a lányodat,mert ő élt veled és még többet is keresett? Szerintem egyértelműnek kéne lennie,h a lanyod mindig is az első lesz az életedben.
Ne pazarold az idődet egy ilyen figurára!
Most hiányzott az ezres (kérdésed) vagy nem hiányzott az ezres (kérdés alatt)??
Elkeserítő,hogy a "jobban keres" szóba jöhet!
Amíg az egyik dolgozik azaz többet keres,ott a másik félnek jut a háztartás,gyerek,minden ügy elintézése amellett,hogy ő is dolgozik!
Az élettársadnak ne adj többet enni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!