Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is ekkorát hibáztam?

Szerintetek is ekkorát hibáztam?

Figyelt kérdés
Elettarsammal élek. Van egy nagy lányom aki külön él. Adtam neki kölcsön ezer forintot és ezt nem beszéltem meg az élettársammal előre. Miután megtudta iszonyú cirkuszt rendszert. Mert h ő keres jobban és mi az h nem szólok h a közösböl adok. (Nekünk nekem hiányzott ez az ezres egy hetig. )Eztán külön kasszàn leszünk stb..sumàk vagyok. Tényleg ez ekkora vétek volt?
2019. máj. 5. 00:04
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Nekünk nem hiányzott az az ezres a kasszából ha úgy nézzük
2019. máj. 5. 00:06
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Az volt akkora vétek, hogy ezzel még mindig együtt laksz. Mi tart mellette?
2019. máj. 5. 00:12
 3/20 anonim ***** válasza:
99%
Kontroll mániás,de ezt te is tudod szerintem csak kell a megerősítés ahhoz hogy végre ott hagyd.
2019. máj. 5. 00:15
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Minek mondasz el mindent? Nehogy már a gyerekednek ne adhass,ha meg van szorulva!

Szerintem menekülj,sz..rrágó egy pasi!

2019. máj. 5. 00:18
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Elsőnek azt hittem 100 ezerről van szó és csak elírás, de amint látom nem. Most komolyan 1000ft-on mit kell ennyit osztozni?? Ha ezért berág meg vitázik szerintem lépj le tőle, ez később csak rosszabb lesz.

Amúgy ha idegennek adtál volna még nagy nehezen megérettem volna, de családon belül, főleg lányodnak egy ezres... Nem normális.

2019. máj. 5. 00:22
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy ezer es nem szaz ezer? Ha az elso, akkor fognam azt az erest a kezebe nyomnam es kozolnem vele, hogy takarodjon amerre lat! En amugy csaladon belul ekkora osszeget- ha valaki ker- adni szoktam, de nem kolcsonbe! Cikinek ereznem visszakerni, foleg, hogy dolgozo felnott vagyok. Na meg szivesen adok, nem sajnalom..Az elettarsad pedig egy minden garast a fogahoz vero soher alak.. Vicc ez az egesz de komolyanm.
2019. máj. 5. 00:58
 7/20 anonim ***** válasza:
47%
Miért vagytok közös kaszán akkor nem kellene ezt halgatnod .bár így sem szép amit párod csinált .
2019. máj. 5. 06:11
 8/20 anonim ***** válasza:
88%

Közös kassza ide vagy oda,az élttársadnak semmi köze ahhoz,ha adsz egy ezrest a lányodnak. Még,ha többet is keres,nem ő az egyedüli pénzkereső.

A masik,h még ha külön is él a lányod,az élettársad vele együtt kellett,h elfogadjon téged. Gondolom,neki nincs gyereke. Ha lenne,nem így gondolkodna.

Azért,mert többet keres,mint te,attól még nem egy felsőbbrendű lény.

Egy ilyen emberrel nem élnék egy fedél alatt egy percig sem.

2019. máj. 5. 07:16
 9/20 anonim ***** válasza:
98%

Utolsó vagyok. Ne érts félre,de motoszkál bennem egy kérdés. Tegyük fel,h a te lakasodban éltek. Ha ne adj' Isten történik veled vmi,akkor majd ki akarja semmizni a lányodat,mert ő élt veled és még többet is keresett? Szerintem egyértelműnek kéne lennie,h a lanyod mindig is az első lesz az életedben.

Ne pazarold az idődet egy ilyen figurára!

2019. máj. 5. 07:21
 10/20 anonim ***** válasza:
52%

Most hiányzott az ezres (kérdésed) vagy nem hiányzott az ezres (kérdés alatt)??

Elkeserítő,hogy a "jobban keres" szóba jöhet!

Amíg az egyik dolgozik azaz többet keres,ott a másik félnek jut a háztartás,gyerek,minden ügy elintézése amellett,hogy ő is dolgozik!

Az élettársadnak ne adj többet enni!

2019. máj. 5. 07:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!