Akiknek nem jó/semleges a kapcsolatuk a testvérükkel, miért nem tesznek meg mindent, hogy rendbe hozzák, hogy nagyon jó legyen?
Mert nem érdekel. Attól, mert a szüleim vállaltak még egy közös gyereket utánam, az ő döntésük.
ÉN nem kértem a testvért, totál semleges. Anyámék úgy döntöttek kell, még egy gyerek, akihez aztán alkalmazkodom és nem nyírom ki :D és itt a történet vége.
Aktuális házastársak...
Az én kapcsolatom a testvéremmel SOSEM volt jó. De ahogy többen írták, nekik sem.
Az én férjem egyszer nem szólt bele a mi viszonyunkba, pontosan tudja, milyen egy olyan testvér, akinek csak akkor jutsz eszébe, ha a pénzed kell. Engem se érdekel az ő testvérével való viszonya.
Próbáltam rajta/neki segíteni, de inkább drogozik meg iszik. Nem kell ez nekem ide a gyerekeim mellé.
Bármi rossz megesett vele, az mindig az én hibám volt, ő volt anyuci pici fiacskája, akit a gonosz nagy nővére mindig bánt.
Őt is meg anyámat is kivágtam az életünkből, nem léteznek számunkra. Miért akarnék mérgező embereket az életembe?
17-es, a 3-as hozzászóló azért behozta a házastárs témát, mások ITT valóban nem. De sok olyan sztorit ismerek, ahol a családi összejövetelek, összefonódások által a házastársak beleszólnak a testvéri kapcsolatba.
Én ezt sosem hagynám egyetlen pasinak sem.
A múltamat, a családi hátteremet ő érti a legjobban, hisz az övé is ugyanaz. Fél szavakból, egy pillantásból tudjuk, mire gondol a másik, bárki bármit kér a másiktól, az azonnal elkezd pörögni a megoldáson. Szinte mindent tudunk egymásról (nemi élet azért nagyjából tabu). Párkapcsolatok "jönnek-mennek", házasságból is ma már kettőt legalább begyűjt mindenki, de tesó csak egy (2,3) van!!! Ő az, aki születéstől halálig veled van.
Az esküvőn mindneki veled örül, de a váláskor ki van veled?! Az exed, aki becsapott, a barátok, akiket ellened lehetett hangolni, vagy a tesód?
19# nagyon elvitt a lovacska.
Én soha egy percig sem számíthattam a nővéremre, a legkisebb dolgokban se, nem hogy komoly életválságoknál mellettem legyen. Ellenben a férjem, akit 13 éve ismerek, mindenben és mindig mellettem volt.
A múltam, családi hátterem is pontosan leszrja a nővérem. Hozzáment egy pénzes férfihez, onnantól kezdve csak pofákat vágott a családi dolgokon, hogy miért nem vesz mindenki drágább, menőbb dolgokat, mint ő.
Az esküvőmre el se jött, mert szűk körű szertartás volt, semmi Facebookra való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!