Hogy jöttök ki a bátyátokkal, veszekedtek vagy szeretitek a bátyátokat, közös a szobátok?
:D régebben napiszinten terrorizált a mocsok atán utolértem sőtt leköröztem fizikailag aztán csinált egy s mást a féreg és mára a legnagyobb ellenem akire már régóta nemhivatkozok úgy mint bátyám sőtt meg is tagadtam
És ha valamikor is találkozok vele eggyetlen egyenesbe fogom belesűríteni minden eddigi elkövetett xarevését és az orrát a koponyájáig próbálom majd tolni ^^
Hát so so. Mikor gyerekek voltunk engem is terrorizált, aztán mikor visszaálltam, akkor megszűnt a dolog.
Sokszor van hogy kisegít, de elég fura természete van, némileg idegbeteg stb stb. Szóval elkönyveltem hogy oké a bátyám, ha fordított helyzet lesz (ami valszeg nem) akkor én is segítek rajta de úgy szeretni nem tudom ahhoz túlságosan más ember mint én.
Köztünk 7 év van az egyik bátyámmal. Mikor kicsi voltam (kb 3-5 éves) sokat játszott velem, birkóztunk, kalózkodtunk, vadásztunk stb. Persze, mindig azt kellett játszani, amit ő akart, de nekem jó volt. Később nagyon érződött a korkülönbség, kicsit mintha lenézett volna a butaságaim miatt. Egy pár éve viszont jól el tudunk beszélgetni, szeretünk közös programokat csinálni.
A másik két bátyám 17, illetve 20 évvel idősebbek nálam. Sosem voltunk elválaszthatatlanok, de bármikor el tudunk beszélgetni és a kötődés azért megvan.
Közös szobánk sosem volt.
Nagyon szeretem mindhármukat. :)
20L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!