Akik egyedüli gyerek voltatok, akkor szerettetek volna, vagy jelenleg felnőttként szeretnétek, ha lenne testvéretek, vagy most már jó így?
13-as.
" Az unokahugod az nem a testvéred gyereke??? Nagyokos."
Nem. Csak megsúgom az unokatesó valamelyik szülőm tesójának a gyereke.
Használd az agyad mielőtt írsz!
Nem, mert akkor gyűlöletet és akkor érdekből tett dolgokat sehol sem láttam,mint testvérek között.
Anyámék négyen voltak,de bajban nem álltak egymás mellé,sőt néha ordítva veszekedtek.
Családban is volt két lánytestvér,akik először férfiak,később pénz miatt ölték egymást.
Egyik esetben sincs már meg a beszédkapcsolat sem.
Nekem jó magamban, legalább tudom,hogy csak magamra számíthatok :)
Én szerettem volna, bár jó volt egykeként is felnőni, most se lenne rossz, ha lenne..
Lett kb. 10-12 éves koromban egy 2 évvel fiatalabb barátnőm, rá mai napig úgy tekintek, mintha a húgom lenne, ő meg rám úgy, mintha a nővére lennék.
Már férjnél vagyok, és gyerekem is született, ő is jegyes már, de a mai napig mindennap beszélünk, mindent elmondunk egymásnak. Úgyhogy nem vérszerint, de azért intéztem magamnak egy tesót :D
Gyerekként nagyon szerettem volna, bár tudtuk, hogy nem lesz.
Felnőttként már megszoktam, elfogadtam, de nyilván örülnék, ha lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!