Az én testvérem miért ilyen? Miért nem lehet rá számítani?
Ma nagyon rosszul lettem, hirtelen felment a pulzusom, bedugult a fülem, szédültem, alig bírtam bemenni a fürdőből a szobába. Ilyen még sose volt és semmi előjele nem volt. Lefeküdtem, nagyon gyorsan elaludtam (vagy elájultam, nem tudom) és semmi bajom nem volt utána. Viszont nagyon rossz volt, szorított a mellkasom.
Testvérem a haverjaival volt, kértem utána, hogy jöjjön haza, mert féltem. Erre a válasz: "Minek menjek, hogyha most már jobban vagy?". Hazajött este, és még neki állt feljebb, meg beszólt, hogy biztos nem ettem vagy nem ittam, és azért történt ez, meg nem kellene annyi kakaót igyak (2 pohárral iszok naponta de mindegy).
Nem tudom, mit dolgoznak, de legalább a telefont felvehetné valamelyik, ha már a gyerekük keresi őket, gondolom kiskorú vagy, illene számolniuk vele, hogy lehet bármilyen vészhelyzet.
Szóval szerintem ez nem a bátyád felelőssége, miért nem az zavar, hogy a szüleidre nem számíthatsz?
Tizen-huszonévesek nem kapnak szívrohamot. Illetve a szívroham nem múlik csak úgy el.
De tökmindegy, ha már egyszer elmúlt, akkor feleslegesen ment volna haza.
Ennyi egybites egy rakáson, Jézusom! Nulla empátiátok van, remélem, egyikőtöknek sincs testvére, mert vele is így bánnátok, mint a Kérdezővel az övé. Családtagról van szó basszus!
Nagyon sajnálom, hogy ilyen tajgetosz-szökevény a tesód, hogy egy hülye program fontosabb neki, mint te. Én biztos kerülném egy jó ideig. :o(
Kérdező! Ezektől az idiótáktól ne is idegeskedj. Itt az összes válaszoló egy f*sz
Én rohantam a tesómért amikor rosszul lett. Ez nem gyerekjáték az ilyesmi. Nagy baj is történhetne. A tesód meg bocsi de egy nagy tahó némber. Sajnállak nagyon de ezzel kérlek fordulj orvoshoz
15-18!
A kérdező akkor hívta a tesót, mikor már jól volt, csak FÉLT!
Pánikroham esetén kb. mindig félni is fog (főleg ha még hipochonder is mellé, mint az én pánikrohamos barátnőm). Persze ti fiatalon sose mentetek volna sehová, igaz?
Szerintem a gyereket nem a tesója vállalta, érdekes, hogy a szülők felelősségét senki nem nézi közületek...
Remélem a panikrohamos barátnőddel már nem tartod a kapcsolatot vagy ha igen, akkor neki nem osztod így az észt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!