Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Az én testvérem miért ilyen?...

Az én testvérem miért ilyen? Miért nem lehet rá számítani?

Figyelt kérdés

Ma nagyon rosszul lettem, hirtelen felment a pulzusom, bedugult a fülem, szédültem, alig bírtam bemenni a fürdőből a szobába. Ilyen még sose volt és semmi előjele nem volt. Lefeküdtem, nagyon gyorsan elaludtam (vagy elájultam, nem tudom) és semmi bajom nem volt utána. Viszont nagyon rossz volt, szorított a mellkasom.

Testvérem a haverjaival volt, kértem utána, hogy jöjjön haza, mert féltem. Erre a válasz: "Minek menjek, hogyha most már jobban vagy?". Hazajött este, és még neki állt feljebb, meg beszólt, hogy biztos nem ettem vagy nem ittam, és azért történt ez, meg nem kellene annyi kakaót igyak (2 pohárral iszok naponta de mindegy).

2023. nov. 13. 22:57
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
24%
Mert nem akar a te nyűgöddel foglalkozni nem az anyád/apád, hogy egyfolytában öt nyaggasd a problémáddal meg szerintem igaza van , hogy nem foglalkozol magaddal eleget
2023. nov. 13. 23:27
 2/27 talpalos válasza:
80%
Eléggé pánikrohamnak hangzik. Szólj róla anyukádnak, mert ez lehet rosszabb is.
2023. nov. 14. 00:25
 3/27 anonim ***** válasza:
89%
2 pohár kakaónak kétlem, hogy köze lenne ehhez.
2023. nov. 14. 01:28
 4/27 anonim ***** válasza:
91%
És a szüleitek hol voltak?
2023. nov. 14. 08:31
 5/27 anonim ***** válasza:
73%
Jó nagy tapló a testvéred. De ez valóban pánikroham-gyanús. Ha kiskorú vagy, szólj a szüleidnek. Ha nagykorú vagy, orvost kérdezz meg erről, ha megint előfordul.
2023. nov. 14. 08:38
 6/27 anonim ***** válasza:
64%

Pánikrohamod volt, tessék elmenni szakemberhez, mert ez csak rosszabb lesz.

És ezért nem kell hazarángatni senkit sehonnan... pszichés dolog, rajtad áll, túllépsz-e rajta vagy elharapózik.

2023. nov. 14. 10:25
 7/27 anonim ***** válasza:
82%
Te hányszor hagytad már félbe a programodat, szórakozásodat, és rohantál haza, mert a testvéred csettintett egyet? Nem is értem, miért tőle vártad, hogy ugrik, miért nem a szüleidnek szóltál, ha rosszul vagy?
2023. nov. 15. 07:00
 8/27 anonim ***** válasza:
78%
Bocs, de erre én se mentem volna haza. Biztos rossz lehet a pánikroham, de belehalni nem fogsz. Pláne ha már el is múlt. Hadd legyen már a tesódnak is élete.
2023. nov. 15. 08:04
 9/27 A kérdező kommentje:

És szerinted tudom, hogy pánikroham? Akkor tudtam, hogy pánikroham? Nem. Azt hittem először, hogy szívrohamom van, utána meg amikor magamhoz tértem, meg voltam ijedve. De legyek én a sz.r. Szegénynek el kellett volna jönnie egy programról🥲

Ti anyátokhoz se menjetek haza. Minek? Hát el kell jönni egy programról.

2023. nov. 15. 17:27
 10/27 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem a kedves, barátságos személyiséged miatt nem ment haza a testvéred. Gondolom, nem hiányzott neki egy hasonló kirohanás, mint amit a 17:27-ben előadtál.
2023. nov. 15. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!