Hany gyermek az ideális család 3,4 vagy 5? Milyen lehet sok tesoval felnőni?
Figyelt kérdés
#család #Hany fo
2023. szept. 14. 10:32
51/56 anonim válasza:
# 50 Ezt nem is vonta senki se kétségbe.
52/56 anonim válasza:
Mindenkinek más az ideális. A szülőnek és a gyerekeknek is :)
54/56 anonim válasza:
31-es: egyke vagyok és "megnyugtathatlak" volt kedvenc gyerek, egy másik rokon gyerek... A többiben egyet értek.
55/56 anonim válasza:
Nekem négy van. Van két nagyobb és két kisebb. A legkisebb és a legnagyobb között 10 év különbség van, ami sok. A két kicsi között nincs két év, az meg kevés. sosem bíztam a nagyokra a kicsiket, mert nem az a dolguk, hogy pótszüleik legyenek a testvéreiknek. Minden hónapban legalább egyszer tartunk olyan napot, amikor csak vele vagyok. Vannak csajos filmezős esték a nagyobbik lányommal, biciklizős délutánok a nagyfiammal, körömfestős miniprogramok a kisebbik lányommal és oviból lógós napok a kisfiammal. Ők is igénylik ezeket és én is jobban tudok figyelni rájuk. Nem kell minden programhoz egy vagyont költeni. Az apjuk lelépett, az anyukám elég beteg, úgyhogy az egyetlen segítségem a testvérem. Ezért is örülök, hogy van testvérem és ezért örülök, hogy mi is több gyereket vállaltunk. Mindazok ellenére, hogy rohadt nehéz így, egy percig nem bánom, hogy ennyien vannak.
56/56 anonim válasza:
#55 Minden tiszteletem a tiéd!
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!