Mennyi az esélye hogy elveti tőlem a gyermekemet a volt párom?
Szerintem fordulj egy jogi tanácsadóhoz, hogy mikor tehetné meg.
Én úgy tudom, hogy minimálisan függ a tisztaságtól, aztán jön az étkezés, mozgás, egészség, utána az intelligencia, pl beszéd, írás, olvasás, óvoda, iskola.
Egyébként ha így is lenne, először a gyámhatóság menne ki, ellenőrizné minden adatod, tartasz-e alkoholt a házadban (nem minden esetben figyelnek oda, mielőtt vita indulna ebből), és ha úgy ítéli meg a gyámügy, hogy nincs elég pénzed arra, hogy a gyermekedet tápláld, neveld, akkor elvehetik, de akkor sem úgy, hogy beültetik az autóba és pápá, hanem kapsz valahány napot, ha akkor sem javul a helyzet, akkor jön a pereskedés.
Csak akkor veszik el egyből a gyereket, ha alkoholista vagy, vagy drogos, illetve, ha ő rendelkezik a fent említett dolgokkal, valamint, ha vered, vagy agresszív.
Ne félj tőle, csak gondolom nincs kedvük gyereket csinálni, vagy a másik verzió, nézz át rajta, mert minél jobban bepánikoltatnak, annál rosszabbul jössz ki, mert egy pánikbeteg-depressziós ember mellett sem hagyhatják a gyereket, ha eltiltod az apjától, akkor megbüntethetnek, csináljátok ahogy eddig, csak rá se hederíts, ne foglalkozz a hülye szövegükkel, légy büszke rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!