Milyen lépéseket kell meglépnem ahhoz hogy a gyermekemet ne ítéljék az apjának?
Semmi olyan okot nem látok az alapján amit leírtál, hogy emiatt az apának ítélnék a gyermeket.
Sajnos a bíróság nagyon anyapárti, pedig sokszor jobb lenne az apánál elhelyezni a gyereket.
Ezt nem rád értem, csak azért írom, hogy ne aggódj.
Az nem kizáró ok, hogy nincs munkahelyed.
Ha mégis szükség lenne rá, előhozhatod a verést, lelki terrort. Ha nem hajlandó ez ügyben senki melletted tanúskodni, pszichológusi szakvéleményt kell kérni.
Szerencsére a bíróság ma már nem vak és bután anyapárti. vannak nők, akik borzalmas, a felszínen nem látható lelki terrorral élnek, és kihozzák az állatot is a férjükből, akik aztán ütnek. Ilyenkor mindig a pasi volt régen az egyedüli hibás, de ma már egy normális bíró alapból kikéri egy gyermekpszichiáter-v. pszichológus-szakértő véleményét, és csak akkor helyezi el az anyánál a gyereket, ha valóban ő a vétlen fél és el is tudja tartani a gyerekeket.
A titkos kapcsolat miatt nem írom le, hogy minek tartalak, de megértem, hogy a párod így ki van bukva. Elítélem, hogy ver, mert nem érdemeled meg, de megértem, mert nagyon megdolgozol érte. Viszont őt sajnálom, mert nem érdemli meg azt, hogy egy ilyen ember miatt még börtönbe is kerüljön.
És ebből megint a két gyerek lesz az ártatlan áldozat! :((
Csak szívből remélem, hogy lesz olyan okos bíró, aki nem neked fogja ítélni egyik gyerekdet sem és ezzel nem tesz tönkre két ártatlan életet.
Ha felnőtt ember volnál, akkor FELVÁLLALNÁD a kapcsolatodat, magadat is; szépen elválnál a "brutális" párodtól, és azt is felvállanád, ha nem kapnád meg a gyerekeidet.
Ismered a salamoni döntést a Bibliából? Az valódi anya, aki a szívében-lelkében is anya, tud lemondani, a birtokló, hazug, gonosz anya akár el is puszíttaná a gyerekét, csakhogy neki legyen igaza, és birtokolhassa a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!