Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nevelhetem én az egyik gyermek...

Nevelhetem én az egyik gyermekemet? Olyan válaszoljon már aki tud segíteni.

Figyelt kérdés
Elváltunk az exel még 2009-ben és a bíróság neki ítélte a gyerekeket (2 lány), mert még nagyon kicsik voltak. Ha szeretném a nagyobbik lányomat én nevelni mit kell tennem? Ugyanis a nagyobbik lányunk elég beteges és azt tapasztalom sajnos, hogy nem úgy és annyit foglalkozik vele amennyit kéne. Én újraházasodtam és van fix. állásom, megkaphatom a nevelésének a jogát?

2012. szept. 14. 09:49
 1/4 anonim ***** válasza:
85%
Igen, nevelheted, de akkor újabb gyermekelhelyezési kérelmet kell beadnod a bíróság felé.
2012. szept. 14. 09:53
 2/4 anonim ***** válasza:
26%

Először gondolj bele abba, hogy nem elég, hogy a gyerekkel nem él együtt az együk szülője, és még a testvérétől is elválasztják. Ez kegyetlenség és önzés. Nem jó a mostani helyzet, de jobb, mint amire készülsz. Ha szeretetből tennéd, gondold át, hogy valóban jót teszel-e vele vagy nem. A jó pedig nem az, amiről te gondolod, hogy jó, hanem az, ami az érintettnek jó.

Lehet, hogy kevesebb figyelmet kap, de érzelmileg eléggé paff lesz, ha ezt megléped.

2012. szept. 14. 10:00
 3/4 anonim ***** válasza:
81%

Több családot is ismerek, ahol a gyerekek nem csak az egyik szülőnél vannak! Mivel tartják a kapcsolatot egymással, nincs a gyerekekkel semmi probléma. Csak a mai nők nem hiszik el, hogy az apa is tudja jól nevelni a gyereket. Sokszor jobban is, mint az anya.

Kérj új gyermekelhelyezést, az indokaid pedig bizonyítsd be.

Sok sikert.

2012. szept. 14. 10:09
 4/4 anonim ***** válasza:
39%
Tökéletesen egyetértek az utolsó válaszolóval.
2012. szept. 14. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!