Jövök a tucatkérdésemmel, akinek nem bírják az idegei, ne válaszoljon?
44 éves a férfi,én 24 vagyok.Nincs semmi komoly köztünk.Már vagy 10 éve ismerem.Gondolkodtam rajta,hogy mik a hátulütői és az előnyei egy ilyen kapcsolatnak?
Tudom,hogy a szerelem a legfontosabb,és ha a két fél egyenrangú a kapcsolatban és közös az érdeklődési körük illetve boldogok együtt akkor a kornak nem kellene számítania.
De valóban így van ez?Ez nem csak az elvakult szerelembeteg nők képzelgésein alapuló feltevések?
Egyenlőre nem vakít el a rózsaszín köd,de kezdek afelé haladni,viszont szeretnék a realitások talaján maradni.
Az lehet a hatulutoje, hogy az o elete mar mas szakaszban van, igy valoszinuleg a celjai is elteroek. De ez a te szemelyisegeden is mulik, ugyanis nem mindegy, hogy akarsz-e gyereket, o akar-e. Ez egy nagyon fontos kerdes. Illetve az is, hogy akar-e hazasodni, te akarsz-e.
A szemelyisegtol fugg minden. Mindkettotoketol. A celok ha kozosek es szeretitek egymast, mukodhet. A kor annyit nehezit, ami alt. nem problema 2 hasonlo koru embernel ilyen szinten az az, hogy o sokkal tobbet elt. Ilyenkor kijohet hosszutavon, hogy "lenez", gyereknek tart, veszekedesnel fejedhez vaghatja stb. Mas eletritmus is problema lehet. De mondom, szemely fuggo. Ha hasonlo karakterek vagytok, mukodhet.
Ma esett le a pofám, hogy egy (volt) osztálytársam 45 éves pasassal van...a csajszi 22 éves...
Nem tudom, szerintem ez már nem egészséges. De ő tudja. Neki gondolom pénz kell, a pasasnak meg pipihús...
Gondold el, mire te negyven arra ő hatvan...ez szerintem óriási szakadék...egy idő után mellé vénülnél...ami szerintem nem jó...
Egyébként nekem teljesen mindegy, bocs az őszinteségért.
21-L
mi a kérdés?
Ha neked jó vele,ne érdekeljen se a korkülömbség,se senki másnak a véleménye!
"a ferfi meg eszement szexmanias, aki csak a kulsosegre megy." - eleve miért gondoljuk, hogy csak attól, mert valaki 24 éves, már biztosan jól is néz ki? :)
természetesen nem a kérdezőt akarom megbántani, általánosságban értem...
Semmi baj.Én inkább az eszemre vagyok büszke,mint a külsőmre.(Remélem,ez nem volt túl nagyképű.)
Rózsaszínköd-jelenségről pedig még azért nem számolhatok be,mert visszafogom magam.Próbálom minimalizálni az érzéseimet,egyenlőre.Racionálisan szeretném átgondolni az egészet.
Az ő véleménye világos.Nem akar rövidtávú,felszínes kapcsolatot.Konkrétan közölte is velem.
Nagy valószínűséggel eszeveszett szerelembe esnék,ha tehetném,de először arra is gondolnom kell,hogy a jövőben milyen esélyekkel indul egy ilyen kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!