Jövök a tucatkérdésemmel, akinek nem bírják az idegei, ne válaszoljon?
44 éves a férfi,én 24 vagyok.Nincs semmi komoly köztünk.Már vagy 10 éve ismerem.Gondolkodtam rajta,hogy mik a hátulütői és az előnyei egy ilyen kapcsolatnak?
Tudom,hogy a szerelem a legfontosabb,és ha a két fél egyenrangú a kapcsolatban és közös az érdeklődési körük illetve boldogok együtt akkor a kornak nem kellene számítania.
De valóban így van ez?Ez nem csak az elvakult szerelembeteg nők képzelgésein alapuló feltevések?
Egyenlőre nem vakít el a rózsaszín köd,de kezdek afelé haladni,viszont szeretnék a realitások talaján maradni.
De ha a döntés, amit meghozok, rossz?
Én szeretnék gyerekeket.Tudom,hogy ez közös megegyezés kérdése,és hogy az idő eldönti,de szeretnék biztosra menni.
Szia
Nem kiabranditani akarlak, mert persze mindig, mindenhol vannak kivetelek, de hany olyan 55 eves koron tuli ferfit ismersz, akinek nincs egeszsegugyi baja? En nagyon sok olyan esetet tudok az ismeretsegi korombol, akiknel a hazastarsak kozul a ferfi 55 es 60 eves kora kozott egyszeruen infarktust kapott es meghalt :(
Szoval gondold el: akarsz gyereket egy ilyen idos pasitol, akik lehet, hogy meg sem eri azt, hogy a gyereke nagykoru legyen? Akarod, hogy esetleg neked kelljen relativ fiatalon apolni ot, ha leesik a labarol? Akarsz esetleg fiatalon ozvegy maradni?
Persze hangsulyozom, hogy mindez nem muszaj, hogy bekovetkezzen, de tenyleg sokkal nagyobb az eselye, hogy bekovetkezik, mint annak, hogy nem... Vannak korban hozzad illo normalis ferfiak is, en a te helyedben inkabb kozottuk keresnem meg eletem parjat.
Addig nem fogod megtudni milyen, míg meg nem próbálod vele, legfeljebb szétmentek. Honnan ismered? Mondta, hogy jobban megszeretne ismerni vagy ilyesmi? Én szurkolok nektek. :)
Ha érettek vagytok egymáshoz, és a kommunikálni is jól tudtok egymással, akkor működhet, de ehet kell egy megfelelő IQ EQ szint. :D Legalábbis nekem ez a véleményem, személyes tapasztalatom nincs ilyen nagy korkülönbséges kapcsolattal. Majd írj mi lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!