Mit tegyek ha betegesen féltékeny a nővérem?
Figyelt kérdés
Nagyon jó kapcsolatunk van, és sokat jön át hozzánk. Sokszor viccesen próbál megjegyzést tenni a dolgokra amiket veszünk. Legutóbb azzal telt be a pohár hogy azt mondta, látom jól megy hogy itt mindig van téliszalámi a hűtőben. Megkérdeztem tőle hogy már a szalámival is baj van? Erre azt mondta hogy van olcsóbb is , nem érti miért kell folyamatosan urizálnunk. Annak ellenére hogy régóta segítem anyagilag, ugyan úgy teszi ezeket a megjegyzéseket, mindenre, ha van valami új. Feleségemnek is beszólt legutóbb hogy még itt sincs a tél, és máris új dzsekije van? Ezeken a megjegyzéseken kívül nagyon jó a kapcsolatunk, csak már kezd nagyon zavarni. Egyszer már szóltunk neki emiatt, de azt mondta hogy nem tud mit tenni mert fura neki hogy ennyire szórjuk a pénzt.2023. aug. 31. 16:37
13/15 anonim válasza:
#12: Nem, te debil baromállat, férfi a nővére.
14/15 anonim válasza:
Kettőtök közt van az igazság az anyagiak terén. És ettől függetlenül neki nem illendő ezeket tennie. Ha nincs konkrét célja, hogy a bolygónak jobbá tegyen titeket, akkor ezek csak sértések. Anyám gazdag, mint a ház, és mikor odamegyek, csak örülök, hogy ő megteheti, és ezáltal megtapasztalja magát, még ha ez némi oktalan pénzszórással is jár( nem mint az új dzseki tél előtt, az normális). Inkább a napi milliárdokat farmolók pénzszórása kéne, hogy frusztrálja, nem azé, aki a testvére.
15/15 anonim válasza:
Ebben az a fő gond, hogy ráadásul segíted is.
Egyszer azt mondta a nagynéném, hogy minek kettőnknek a 3 szoba, amikor a gyerekek már kirepültek. Azt mondtam, hogy mi vettük, a miénk, s ha én most nyernék, vennék egy kastélyt és ott kergetőznénk ketten a feleségemmel, ahhoz sem lenne senkinek semmi köze.
Nem a kommunizmusban vagyunk.
Undorító azt lesni, hogy a másiknak miből ki és mennyi van.
És persze jól beosztaná a másik pénzét, sőt, megszabná, hogy milyen életet éljen.
Belenéz a szatyrodba, tányerodba.
Nincs más megoldás, mint minél ritkábban találkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!