Mit tegyek ha betegesen féltékeny a nővérem?
Nagyon kellemetlen lehet, én is a nővéremmel jóban vagyok és szeretnék is maradni.
Esetleg egy beszélgetés során elkezdeném sorolni azokat a dolgokat amit szerintem helytelenül tesz (még ha nem is szoktál ilyet, vagy pont azért), így a következő alkalommal eszébe fog jutni, hogy milyen ez.
Vagy ha ez nem jön be, akkor a ner módszert ajánlom.
Nem tetszik a kisvasút?
Meghosszabbítjuk Bicskéig!
Drága a téliszalámi?
Ezt nézd, füstölt lazac!
Télikabát minek?
Ezt nézd, van hozzá Louis Vuitton gumicsizma!
Ha tényleg zavarja, abba fogja hagyni. Ha szeret szörnyülködni, akkor meg egészségére! :)
Az embereket sokszor az motiválja a tetteik végrehajtásában ha azt látják, hogy sikerült reakciót kiváltaniuk a másikból. Ezzel simogatják önmagukat, hiszen láthatóan súlya van a szavaiknak, odafigyelnek rájuk, érzelmeket váltanak ki az akcióikkal.
Ha legközelebb előjön a témával, válasz helyett mondj valami teljesen oda nem illőt, és ezt ismételgesd újra és újra, ha próbálkozik. Pl.:
- Látom jól megy hogy itt mindig van téliszalámi a hűtőben.
- Hallottad, hogy 4-es erősségű földrengés volt Békés-megyében?
Ettől majd összezavarodik és elfelejti mit is akart, de ha nem, előbb-utóbb rájön majd, hogy hiába próbálkozik.
8. Az a gond, hogy nekem meg a paranoid bolondok gyanúsak, akik életszerűnek látszó kérdésekbe is hátsó szándékot látnak.
Most akkor ki a bolond?
Amit tudni lehet, hogy a paranoidok nem érzékelik a realitás határait, gyanakodva belekötnnek bármibe.
Ez nem féltékenység, hanem irigység.
Fáj neki, hogy Ő nem engedheti meg magának ezeket a dolgokat, amik nektek természetesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!