Van egy 24 éves nővérem, én 19 éves fiú vagyok. Hosszú a történet, de röviden a nővérem egy utolsó semmirekellő féreg. A férfiakat kihasználja, a gyengébbeket elnyomja, a szüleimmel úgy bánik, mintha egy senkik lennének, múltkor felpofozta anyámat, nem egyszer volt ilyen. A kistesóimmal is kötözködik, elnyomja őket és ilyenek. Elvárja, hogy őt úgy kezeljék, mintha hercegnő lenne. Mit tehetnék? Hogy vehetném vissza az arcát?
Hiába próbáltam szép szóval, majd miután közölte, hogy senki vagyok a szemében, csúnya szóval, nem ért semmit.
2023. aug. 29. 18:39
2/14 anonim válasza:
Sehogy. Aki 24 évesen ilyen, az már ilyen is marad. Én tuti megszakítanék vele minden kapcsolatot, képtelen vagyok elviselni ezt a típust.
2023. aug. 29. 18:42
3/14 anonim válasza:
Te nem vagy Isten. Kifejezheted a rosszallasod, szuleidnek, neki. A vele valo viszonyod korlatozhatod. De nem gondolod komolyan, hogy te szemelyiseget formalsz. Nagyon remelem, nem onbiraskodasra gondolsz.
2023. aug. 29. 19:06
4/14 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy valos a tortenet. Hogy az anya elviseli, hogy a lanya rendszeresen pofozza (azt irtad, "múltkor felpofozta anyámat, nem egyszer volt ilyen")., es ebbe az apa nem szol bele, sem a kisebb testverek nem panaszkodnak az iskolaban. Sem pedig te, a kerdezo, aki 19 eves vagy, nem verted meg ot az anya-pofozasert egyszer sem.
Szerintem kamu kerdes.
2023. aug. 29. 19:39
5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
#4 Persze, minden kamu kérdés, amiről nem tudod elképzelni, hogy megtörténhet.
2023. aug. 29. 20:53
6/14 anonim válasza:
Hát akkor miért nem b@szol le neki egy akkorát, hogy a fal adja a másikat? Most ezt minek kell megkérdezni itt?
2023. aug. 29. 22:13
7/14 anonim válasza:
Szüleid miért nem rakják ki?
2023. aug. 29. 22:37
8/14 anonim válasza:
Megkérdeztem a bátyámat, ő mit tenne. Azt üzeni, verj le neki egyet!
Üdv: egy húg
2023. aug. 29. 22:38
9/14 anonim válasza:
Akkora pofont adnék neki, hogy a fal adja a másikat.
Plusz édesanyádnak kéne a sarkára állni és kihajintani a házból, ha ennyire súlyos a helyzet.
2023. aug. 29. 22:52
10/14 anonim válasza:
#3 Valoban nem isten, de be se kene engedni a hazba, egyaltalan levegonek tekinteni, kizarni a hazbol, azt siman megtehetik...
A kedves kommentelok a veresre buzditassal meg mar kimeritik az onbiraskodast. Ez tipik, annyira magyaros ostoba hozzaallas. Meg az is, hogy egyebkent valoban sok mucsai hiszi, hogy mas embereket nevelgethet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!