Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ilyen helyzetben adjak e...

Ilyen helyzetben adjak e ajándékot a párom ikertestvéreinek? Bunkó vagyok vagy jogosan nem érzem azt, hogy adnom kellene nekik valamit?

Figyelt kérdés

Nagyon röviden:

Őszintén szólva a párom családjával eléggé közömbös-semmilyen a kapcsolatom. Az anyjának adtam szülinapjára ajándékot, mivel csak az anyja - bármennyire se kedveljem és bármennyire is hiszem azt, hogy a párom közelébe se kíván.

Egészen eddig elég nyugodtan álltam az ikertesók szülinapi tényéhez, mivel ha 2 szót szóltam hozzájuk az össz 6 hónap alatt. A páromnak nem mondtam semmit arról, hogy valamit is szeretnék adni nekik. Nade! A párom ma találkozott az anyjával és ő mesélte el neki, hogy a fiú ikertesó mostanában meglátogatta az egyik rokonát és hogy az volt az első dolga elmondani neki, hogy mennyire barátságos lányka vagyok, amikor utoljára látott engem... Én miután elolvastam a sztorit, nem tudom, hogy ez pontosan rejtett üzenet e vagy sem, de az is majdnem biztos, hogy el leszek hívva az összejövetelre és nem mehetek üres kéz nélkül.

Ha már ajándékról van szó, akkor valami drága cuccot kell nekik adnom. A párom pénzt fog adni neki, szóval nekem is azt kellene..

2023. aug. 28. 19:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén, szerintem nem a kérdező párjának ikertestvéreiről beszélünk (ami azt jelentené, ha jól értem, hogy hármas ikrek lennének), hanem a kérdező párjának testvéreiről, akik ikrek, de a kérdező párja idősebb. Szóval lehet, hogy huszonéves egyetemistákról/pályakezdőkről beszélünk. De lehet rosszul gondolom, nehéz normálisan érteni. Ezt jó lenne tisztázni, kérdező!

#10 Nehogy már azzal áltasd magad, hogy kiskorúak nem isznak alkoholt, 17 évesen simán lehetne adni nekik egy üveg pezsgőt. Kit érdekel?

2023. aug. 29. 14:06
 12/16 anonim ***** válasza:
71%
Az egy dolog, hogy isznak a tizenévesek is, de azért egy gyerek gyereknek ne alkoholt vigyen már ajándékba, basszus, és főleg ne nagy értékben gondolkozzon...
2023. aug. 29. 14:28
 13/16 anonim ***** válasza:
59%

#12 Mert szerinted tizenévesek között nem szokás alkoholt ajándékozni egymásnak? Ennyi idősen ennyi azért szerintem belefér…

A nagy érték az már más, de felnőttek között is hülyeség lenne nagy értékben ajándékozni, ha alig ismerik egymást, itt nem az életkor miatt hülyeség.

Amúgy meg írtam, hogy valószínűleg idősebb a kérdező és a párja a tesóknál, legalábbis szerintem, szóval nem “gyerekek”, bár tényleg nem lehet megmondani, mivel nem válaszol a kérdező.

2023. aug. 31. 13:32
 14/16 A kérdező kommentje:

Hát, az olcsó - de aranyos ajándékot megvettem nekik, viszont kiderült, hogy meg sem lettem hívva. (Direktben rákérdeztem:D) A párom azt írta, hogy biztosan azért nem emelték ki a nevem, mert a család részese vagyok és "nem kell" erre meghívó. Nos.. a párom szintén a családjának a részese és őt mégis elhívták és megmondták neki az időpontot.

Nem, nem fogok elmenni. Erősen égne a pofám, ha csak úgy beállítanék hozzájuk. De az ajándékot majd utólag odaadja nekik az én nevemben.

2023. szept. 1. 15:06
 15/16 anonim ***** válasza:
56%
Nem ikertesók, hanem iker tesók. Egészen mást jelent a kettő.
2023. szept. 1. 19:38
 16/16 anonim válasza:
100%
Szia. Amúgy a pároddal élsz egy közös háztartásban? Mert akkor neked valóban nem kellene venned semmit,mivel közösen vagytok! Vagy külön kassza?
2023. szept. 1. 20:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!