Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Az öcsém is cigizik. Jobb ha...

Az öcsém is cigizik. Jobb ha nem szólok a szüleinknek?

Figyelt kérdés

Én is cigizek és az utóbbi időben vettem észre hogy valaki titokban lop tőlem. Rajtakaptam az öcsémet, mérges voltam rá mivel tőlem vett el.

Könyörgött hogy ne szóljak nekik, mert biztos kikapna ha megtudnák, én meg hallgatok.

Csak nem tudom jó-e ez így hogy nem szólok nekik?!

Én22F, ő18f

2023. aug. 22. 22:53
1 2
 11/14 anonim válasza:
79%
Mind2en nagykorúak vagytok, tehát lényegében azt csináltok a magánéletetekben amit akartok. Nekem szerencsém volt mikor rajtakaptak. Nem örültek neki viszont azóta anyámmal az a IQOS-hoz való nikotinos teafűvet szívunk. Egyébként legyél jó tesó és ne köpd be.
2023. aug. 23. 00:49
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne szólj a szülőknek .....vagy vegyen cigit magának ,vagy adjál neki cigit,ha esetleg túlzásba vinné akkor max akkor adjál neki ha te is rágyújtasz vagy közösen szívjatok el egy szálat.
2023. aug. 25. 09:19
 13/14 anonim válasza:
100%
Szólj a szülőknek
2023. aug. 30. 09:34
 14/14 anonim válasza:
100%
Sajnos az én öcsém is cigizik néha, ő még kiskorú, az a deal hogy én nem asszisztálok a dohányzásához, nem adok neki, nem segítek szerezni viszont a szüleinknek sem mondom. Nyilván ők sem hülyék, rájöttek hamar mikor büdösen jött haza a gyerek. Ha 18 a tesód akkor már az ő dolga, a szüleid max a házból tilthatják ki a cigit.
2023. szept. 6. 01:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!