Megmondjam a szüleinknek hogy a húgom kéreget?23/F
Figyelt kérdés
Húgom 19 és igazából dolgozik de én amint hazaérek (külföldön dolgozok) akkor rögtön "tesó adj egy 10-est".Mondom nem adok erre akkor "jó egy 5-ös is".Odajön hízelegni meg előad mindig valami kamu történetet hogy mire kell neki.Ha 500 ezret nem adtam neki az elmúlt 2 évben akkor semennyit.Nem tudom mire tudja elkölteni.Van neki egy jó barátnője akivel én együtt voltam pár évvel ezelőtt és vele néha még beszélünk de ő se mond semmi konkrétat.Drogra alkolholra én nem tudom.Én is volt hogy szórtam a pénzt de mindig tettem félre bár én 18 éves korom óta külföldön dolgozok meg előtte is dolgoztam nyaranta.Apánknak van egy vállalkozása és mi sose voltunk szegények,mindig jó körülmények között éltünk.Mondtam apának hogy adjon már neki valami munkát de ismeri ő is hogy milyen.Neki péntek este menni kell bulizni utána 2 napig azt se tudja hol van.Még italért se nagyon fizet mert meghívják mivel helyes lány meg buliztunk már sokszor együtt és ha egy éjszaka alatt 4-5en nem mennek oda hozzá akkor senki.Ezzel az ex barátnőmmel beszélgettem és próbáltam kifaggatni de ő se érti ezt az egészet.Attól félek hogy valami rohadt drogot használ és arra megy el ennyi.Én is vettem whyskiket 20-30 ezrekért meg barátnőmmel minden hétvégén mentünk valahova de soha nem kértem egy forintot se senkitől.Nem a pénz érdekel hanem az hogy mire költi és az hogy így soha nem lesz önálló.Meg nyilván nekem se ingyen adják a pénzt.2020. nov. 12. 17:39
2/19 anonim válasza:
Lehet, hogy csak megszokásból csinálja.
3/19 Savlekotő válasza:
Lehet nem drog csak a luxi barátnői től nem akar lemaradni,szólj a szüleidnek inkább időbe lépjenek mint kiderül h pasiktól kér később éjszakáért.bár eddig se figyelhettek rátok ha 19 évesen igy él..
4/19 anonim válasza:
Abszolút értem amit mondasz... De hogy mire költi... Őszintén mi 10ezer Ft.? Úgy értem semmit nem veszel, eszel akkor is otthagysz ennyit sajna
5/19 anonim válasza:
Mondd neki,hogy meg fogod mondani a szüleidnek, hogy kéreget tõled.Elöfordulhat,hogy kéreget tõled is és a szüleidtõl is.
6/19 anonim válasza:
5-10 ezer forint? Hát túl messzire nem jut vele. Simán el lehet költeni. Egy blúz, egy manikűr ára ... miért pont drog?
7/19 anonim válasza:
Ne adj neki,vagy szólj a szüleidnek.
8/19 anonim válasza:
Szerinted hol vesz 10 ezerért drogot?? Ennyiért porcukrot is alig adnak már 😂
9/19 anonim válasza:
Ígértesd meg vele, hogy semmi drog, és nyugodtan adhatsz...a kishúgod simán el tud csajos dolgokra költeni annyit, akár naponta is :)
10/19 anonim válasza:
Aha, és ha elköltené? Attól még nem kell pénzzel tömni az ilyeneket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!