Az normális ha a fiú lány testvérek 20 évesen nem szégyellősek egymás előtt egyáltalán?
Első válaszoló voltam.
Egyetértek a négyessel.
És mi van akkor??
Szerintem inkább te vagy kicsit konzervatív, illetve prűd!
Tudod az emberi test természetes, a nemiszerv is ugyanolyan testrészünk, mint a többi, csak az tabu, meg szexualizálva van.
Viszont úgy gondolom, hogy a testvérek között teljesen normális, ha időnként látják egymást meztelenül, teljesen mindegy a nemük, itt a testvér a kulcsszó.
A nemiszerv szexualizàlva van. Xd
Végülis semmi köze a szexhez.
Ha nekik normális, akkor nincs gond. De kíváncsi lennék arra a szituációra, amikor olyan helyzetben vannak, hogy látniuk kell egymást. Egy szobában laknak?
Pont a testvér a kulcs szó!
Nagyon rosszul érezném magam,ha véletlenül meg látnám a tesóm meztelenül,vagy Ő engem....
"Tudod az emberi test természetes, a nemiszerv is ugyanolyan testrészünk, mint a többi"
Ezt senki sem vitatja,viszont az állatoktól ebben (is) különbözünk mi emberek,hogy kialakultak bennünk bizonyos érzések. Gusztustalan és számomra nem normális.
Mondjuk igen a magyaroknál ez divat.... Fecske gatyában mászkálnak a lányuk előtt,meg egy vízben fürdik a férfi a gyerekével....Tiszta szégyen!
A hozzászólásokat olvasva eszembe jutott egy jó film, melynek a címe "Cementkert"!
:-)
2 lánytestvérem van, mindegyik idősebb.
Nyilván már nem élünk együtt (most vagyok 33), az idősebb lánytestvérem és köztem 8 év van. Ő például simán végigment meztelenül fürdés után a lakásban, vagy behívott mikor testápolózta magát meztelenül mert kérdése volt.
A másikkal 3 év van köztünk, max tangában láttam néha.
Viszont engem egyikőjük sem látott meztelenül, mert én nem gondolom, hogy a családtagjaim a farkamra lennének kíváncsiak, ennyi.
Ez személyiségfüggő gondolom.
Azt sem mondom hogy normális a családon belüli meztelenkedés, de azt sem hogy nem normális. Én teljesen le.zarom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!