Normális ha szeretnek? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Anyám új párjának a gyerekei szerelmesek belém. Csak az a baj, hogy mindegyik biszexuális, de én hetero vagyok. Az egyikük fiú a másik pedig lány. Kínos, mert gyakran találkozunk velük és mindig a tudtomra adják, hogy vonzódnak hozzám. Szavakkal és a viselkedésükkel, mindig a társaságomat keresik. Tudom hogy ez a szituáció nem normális, de mit tegyek? Mert amennyire tudom kerülöm őket, de annyira nem tehetem nehogy feltűnő legyen. Tanácsok?2023. aug. 1. 22:59
11/21 anonim válasza:
"Speak only if it improves upon the silence."
(M. Gandhi)
12/21 anonim válasza:
A 10. válaszadót tilthatnák már, mert mindenhova odaír valami baromságot!
Amúgy senkinek nem tűnik fel hogy ez kamu? Mindkét testvér biszex, és pont mindkettő a féltesóra pályázik? Na hagyjuk már! :D
13/21 anonim válasza:
Vicces, hog, töröltette szokat a válaszokat, amiben kimondjuk, hogy kamu
14/21 A kérdező kommentje:
Nem töröltem semmit. És nem kamu. Illetve én lennék a legboldogabb ha kamu lenne. De köszönöm az észrevételeket🙏🏻
2023. aug. 3. 21:14
15/21 anonim válasza:
Ez a legtipikusabb magyarázkodás a kamuknál
16/21 anonim válasza:
12 en vagyok a 10-es, de eleg ontelt vagy es bekepzelt, hogy azt hiszed, az "anonim" nev alatt te meg tudod allapitani, hogy en irkaltam mashova is. :DDD Mutasd, hova? Mint ahogy azt is igy lattatlanban kiszopod az ujjacskadbol, hogy a kerdezo csak kamuzik... teged is tiltani kene! Meg sok mas ilyen bekepzelt, mindent is tudo emberket.
17/21 anonim válasza:
Elozohoz: tobb szazezer felhasznalo van ezen az oldalon, na mutasd privatban, hova irtam meg, nagyokos?
19/21 anonim válasza:
"Több mint 1 400 000 regisztrált felhasználó van, ezeknek kb. 5-10%-a látogatja rendszerességgel az oldalt."
20/21 anonim válasza:
Naponta 11 200 válasz, 1300 új kérdés, ezt még ha úgy veszem, hogy mindenki egyetlen választ vagy kérdést írt is 13000 alatt marad.
Szóval kérdés mit veszünk rendszeresnek, de napi szinten kb 10k, hétvégn talán 20k amennyien megfordulnak itt aktívan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!