Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Beszélnétek erről a nővéretekkel?

Beszélnétek erről a nővéretekkel?

Figyelt kérdés

Megismerkedett egy kedves sráccal, nagyon szépen megvannak, de 9 hónapja vannak együtt, de már az esküvőt tervezik.

Örülök neki ,hogy boldog ,és hogy ennyire passzolnak ,de még nagyon kevés időnek érzem, viszont nem tudom ,hogy érezné, hogyha tudná ,hogy emiatt aggódom

Előző kapcsolata 3 éves volt ,és 2 év után jöttek a gondok, először mindenki azt érzi, hogy sosem volt ilyen szerelmes, de mi lesz ha később borul minden?!

Tartsam magamban ,és majd kiderül , vagy elmondhatom neki az aggodalmam?

2023. aug. 1. 18:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
53%

2-es vagyok: Őszintén, miért kellett lepontozni? Elmondtam, hogy egy 57 éves munkatársamról volt szó, aki mikor 20 éves volt, akkor találta meg élete párját. Azóta is töretlenül csak vele volt, és senki mással egész életében. Soha nem csalta meg, és lett két gyerekük, meg már unokája is született.

Meg elmondtam, hogy mikor középiskolás volt egy másik munkatársam, ő is a buszon ismerte meg élete párját, azóta is töretlenül együtt vannak, és van 4 gyerkőcük. Szerintem semmi olyan dolgot nem mondtam, amiért le kellett volna húzni a válaszomat. Gondolom nem tetszett a 17 évesen teherbe esett rész, de együtt maradtak, és küzdöttek is egymásért. Szóval nem tudom mi a franc a probléma -.-"

2023. aug. 1. 22:45
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet vele ha úgy vagytok.
2023. aug. 2. 00:16
 13/17 anonim ***** válasza:
88%
Nem. Párkapcsolatba nem szólunk bele max akkor, ha kérdezik a véleményedet. Akkor is nagyon meg kell gondolni, nagyon diplomatikus kell fogalmazni
2023. aug. 2. 07:02
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Maximum érdeklődés szinten beszélgess vele arról, hogyhogy ilyen gyorsan eljutottak odáig, és hogyan tervezik a következő éveket. Aggodalmat nem kell kifejezni, aggodalmaskodni sem kell, ráérsz akkor, ha van miért. Ez most kicsit olyan, mintha nem akarnád, hogy zöld lámpánál átmenjen a zebrán, mert mi van, ha mindjárt piros lesz, pedig még nem is villog. De ha beszélgettek róla, lehet, hogy megnyugszol kicsit.

Egy barátnőm kezét 2 hónap után kérték meg, talán egy év után házasodtak, nem emlékszem, de már jópár éve házas, boldog. Mást meg 2 hónap után elkezdenek csalni, mást meg 6 vagy 10 év után. Néhány év várakozás sem garancia semmire. Csak akkor jelentheted ki, hogy 80 éves korotokig minden rendben lesz, ha már 80 évesek vagytok, és minden rendben volt. Így meg elmegy az élet. Kockázat mindig van. Persze kell hagyni időt az ismerkedésre, hogy legyen esélyünk tudni, ki a fenével házasodunk egyáltalán össze, de 9 hónap (plusz még az idő az esküvőig) elég lehet rá.

2023. aug. 2. 07:36
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Semmi közöd hozzá, és ezt vedd szó szerint.

Hogyha bárki csak "jószándékból" nekiállna fejtegetni, miért hibás a döntésem - szerinte! -, akkor addig a pontig osztanék meg vele bármit.

Pl a családom szerint mi csak dgni járunk össze a pasimmal (ezt így meg is mondták a kapcs. elején) - érdekes, több, mint hatéve együtt élünk, de ja, tök igazuk volt.

Oh, wait! Viszont legalább nem beszélek velük, mert rosszindulatú tuskók.

2023. aug. 2. 08:05
 16/17 anonim ***** válasza:
69%

de 9 hónapja vannak együtt, de már az esküvőt tervezik. - egyébként szerinted mikor kellene?

Teljesen természetes, hogy ezekről BESZÉLNEK a pár tagjai és ez nem tervezgetés.

De legalább tudják, ugyanazt akarják-e.

Az én barátom megmondta összeköltözés előtt, hogy nem vesz el, mert a családjában mindenki legalább 2x elvált és neki ezért semmit nem jelent a papír (az ő szemszögéből tök igaza van).

Ez alap, hogy megbeszéljük, ki mit akar a jövőjében.

Én meg gyereket nem, ezt is tudnia kell mielőbb.

2023. aug. 2. 08:08
 17/17 A kérdező kommentje:

egyébként szerinted mikor kellene?'

Itt konkrét időpont van már, január elején házasodnak, az hogy beszélünk róla már az elején teljesen természetes.

Valószínűleg a piros lámpás verzió van nálam is amit írtál, volt már rossz kapcsolatom amiből alig tudtam kikeveredni ,szeretetből nagyon aggódom, és féltem, mi van ha nem minden tündérmese. Nem szeretném ha most még minden szép lenne ,később viszont esetleg sokkal nehezebb.

Arra kellene gondolnom, hogy nem fog rosszabb lenni , nagyon sok szép házasság van ,és nekik is ilyen lesz.

2023. aug. 2. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!