Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit lehet az ilyen "emberrel"...

Mit lehet az ilyen "emberrel" kezdeni?

Figyelt kérdés

Egy 27 éves emberről van szó. Drog függő, de 2 hónapja állítólag nem használt kábszert. Több éve drogozik, már tönkre tette az idegrendszerét, dolgozik de, munka után meg áll az élet a szobájában vagy az xbox előtt, megiszik 2-3 HELL-t meg szívja az illatosított cigarettáját. Közbe ha nem úgy áll a szék, -és ez nem túlzás!! akkor elkezd üvöltözni meg arrébb vágja a széket hogy ezt mér ide kell rakni és szépen fogalmaztam!!

Ha valaki valamit kérdez és nincs kedve válaszolni, akkor csak úgy szépen a nézésével tudatja hogy nem "kíván" most éppen beszélgetni, és ez jobbik eset, mert legtöbbször visszaförmed. Ha olyan kedve van akkor leül a nappali közepébe és elkezdi szívni az illatosított cigarettáját, mondván hogy ez nem büdös mint a régi cigi... (3 méterre van az ajtó...) Igen mondom, de attól még nikotin van benne... Meg persze az xboxon ha lelövik akkor senki megne mondja neki hogy ő hogy káromkodik meg ordibál. Nem is övé a ház. Igaz sajnos nem is az enyém... Akié a ház ugye rokon ő nem lát ebben különösebb problémát, persze ő eltűri mert amúgy jókat is tudnak beszélgetni, idős emberről van szó. Az elmúlt pár hétben különösen idegbeteg, tegnap előtt is jött hogy az utcán azt képzelte be hogy 2 srác az utcán be szólt neki valamit, azt mondja "majdnem odamentem azt szétvertem őket nekem ne szóljon be senki..." mondom persze mint az xboxon aki idegesít azt lődd le, mondom ennyi eszed van akkor menjél a börtönbe... De többször próbálom, próbáltam vele komolyan megbeszélni már évek óta is, mindig kiröhög vagy végig se hallgat azt elmegy vagy végig hallgat hogy had mondja... Nem tisztel az ilyen senkit... De kérdem én 27-évesen így kell viselkedni? Milyen ember az ilyen egyáltalán?

Mert fogom a cuccait kirakom a ház elé, ha meg balhézik ráhívom a rendőröket...

2023. júl. 10. 13:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
57%

Kedves #9

Mi is volt a "lótúróság" abban amit írtam?

Értem én hogy szeretted volna irtó hozzáértően leírni a mondandódat, de ha valóban szakmailag értenél a témához, a mondandódat tagoltad volna.

Ennyi jellemzésből azt következtetni hogy csupán alkalmi fogyasztó, véleményem szerint a problémát igen alábecsülő.

2023. júl. 10. 17:34
 12/15 anonim ***** válasza:
41%
Ennek az apját már elvitte az alkohol? Vagy miért nem cibálja meg a fülét, hogy vagy viselkedik, vagy szakembert keres, vagy eltakarodik?
2023. júl. 10. 18:42
 13/15 anonim ***** válasza:
48%

Semmit.

Én viszont azt nem értem, hogy téged miért zavar egy ember, aki a saját állításod szerint ahogy hazaér a munkából beül a szobájába xbox-ozni s mást nem is csinál.

2023. júl. 11. 13:29
 14/15 anonim ***** válasza:
Lehet "a ház nyugalmát" zavarja, de kérdező ez ellen csak azt teheti hogy mielőbb költözik, mert nem ő a tulajdonos.
2023. júl. 11. 13:38
 15/15 Szervizmérnök úr ***** válasza:
Szerintem érthetően leírta a kérdésben, milyen gondok vannak.
2023. júl. 11. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!