Mit lehet az ilyen "emberrel" kezdeni?
Egy 27 éves emberről van szó. Drog függő, de 2 hónapja állítólag nem használt kábszert. Több éve drogozik, már tönkre tette az idegrendszerét, dolgozik de, munka után meg áll az élet a szobájában vagy az xbox előtt, megiszik 2-3 HELL-t meg szívja az illatosított cigarettáját. Közbe ha nem úgy áll a szék, -és ez nem túlzás!! akkor elkezd üvöltözni meg arrébb vágja a széket hogy ezt mér ide kell rakni és szépen fogalmaztam!!
Ha valaki valamit kérdez és nincs kedve válaszolni, akkor csak úgy szépen a nézésével tudatja hogy nem "kíván" most éppen beszélgetni, és ez jobbik eset, mert legtöbbször visszaförmed. Ha olyan kedve van akkor leül a nappali közepébe és elkezdi szívni az illatosított cigarettáját, mondván hogy ez nem büdös mint a régi cigi... (3 méterre van az ajtó...) Igen mondom, de attól még nikotin van benne... Meg persze az xboxon ha lelövik akkor senki megne mondja neki hogy ő hogy káromkodik meg ordibál. Nem is övé a ház. Igaz sajnos nem is az enyém... Akié a ház ugye rokon ő nem lát ebben különösebb problémát, persze ő eltűri mert amúgy jókat is tudnak beszélgetni, idős emberről van szó. Az elmúlt pár hétben különösen idegbeteg, tegnap előtt is jött hogy az utcán azt képzelte be hogy 2 srác az utcán be szólt neki valamit, azt mondja "majdnem odamentem azt szétvertem őket nekem ne szóljon be senki..." mondom persze mint az xboxon aki idegesít azt lődd le, mondom ennyi eszed van akkor menjél a börtönbe... De többször próbálom, próbáltam vele komolyan megbeszélni már évek óta is, mindig kiröhög vagy végig se hallgat azt elmegy vagy végig hallgat hogy had mondja... Nem tisztel az ilyen senkit... De kérdem én 27-évesen így kell viselkedni? Milyen ember az ilyen egyáltalán?
Mert fogom a cuccait kirakom a ház elé, ha meg balhézik ráhívom a rendőröket...
Te ott dirigálhatsz ami a tiéd!
Ha nem tetszik költözz el!
Milyen ember?
Valószínűleg ADHD, enyhe auti.
Elvonási tünetekkel.
Mert fogom a cuccait kirakom a ház elé, ha meg balhézik ráhívom a rendőröket...
Zsák meg a foltja.
Ne haragudj, de te max koltozni tudsz, mashoz nincs jogod.
A rokonode a haz, neki meg ezzel nincs baja, te magad irtad.
Akkor ez ennyi, koltozz te. En menekulnek onnan, az is biztos.
Bolond embert nem tudsz megváltoztatni.
Vagy elviseled vagy eltávozol.
De ki is rúghatod, ha tudod.
Kicsit sokat képzelsz magadról...
Abból a szempontból, hogy nem a tied a ház te ott nem dirigálsz senkinek ha neked ez nem tetszik neked kell elköltöznöd ezen még nem gondolkodtál?
Akármilyen ember annyi joga van ott élni mint neked.
Játékfüggőségre meg cigi-függőségre váltotta a szenvedélyét.
Ha eltartják, akkor az eltartónak van köze ahhoz: mit csinál.
Ha a saját pénzéből finanszírozza a butaságot és együttlakik bárkivel, akkor a lakótársaknak kellene valamit lépni. Ha párja van, akkor a párja majd eldönti: kell -e neki így a kapcsolat.
A függőség lelki okainak megszűntetésére pedig addiktológushoz lenne ajánlott fordulnia.
Próbálsz elköltözni, mást nem tehetsz.
Őt megváltoztatni nem tudod, ha nem hajlandó addiktológushoz menni, hogy állapotán javítson.
Mucuka, te senki cuccait nem rakod sehova, majd a saját ingatlanodban intezkedhetsz, de ez nem az.
Ha nem tetszik valami, lehet elhúzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!