Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Húgomék válnak két éve, nem...

Húgomék válnak két éve, nem mehetek ilyenkor hozzájuk?

Figyelt kérdés
Nem tudom, normális-e, hogy az eddigi két év alatt húgom kérésére nem megyek hozzájuk. Az igaz, hogy a válás elején szóban elmondtam egyszer a véleményemet a férjének, hogy pár éve kizsarolni a ház felét vásárláskor egy beleadott minimális összegre, illetve lenyúlni egy milliót a közös pénzből tolvaj dolog, mire ő szádékosan tiltja a húgomnak, hogy hozzájuk menjek. Húgom kérésére én ezt megteszem, a gyerekek miatt sem akarok feszkót személyesen, de ez normális így? Meddig várjak még, nem kéne odamennem most már és nem foglalkozni vele? Ez így szokott lenni váláskor?

2023. júl. 9. 14:49
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
65%
Az még véletlenül sem merül fel, hogy te trappolsz bele egy olyan odlogba amihez smemi közöd, a húgod biztosan a saját rossz döntését szégyelli, véletlenül sem a tajparasztot aki számonkér másokon olyan dolgokat, amihez semmi köze...
2023. júl. 10. 13:44
 32/36 A kérdező kommentje:
Van testvéred? Ő téged tartana bunkónak, ha jogosan beolvasnál a párjának?
2023. júl. 12. 11:15
 33/36 anonim ***** válasza:
70%
32, van, és igen. És én is bunkónak tartanám, ha ő avatkozna bele az én magánéletembe. Az én párom az én konfliktusom, az én anyagi helyzetem, az én döntéseim. Nem közügy.
2023. júl. 12. 11:31
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
Ha a gyerekekkel jó a kapcsolatod, nem szerencsés az eltiltás, sőt konrétan tulajdonképp nem is lenne igazán lenne ,,joguk'' a gyerekektől eltltaniuk. A nagybácsi-kapcsolat az valahol mégiscsak a gyerekek ,,tulajdona'', ,,lehetősége'', ezért ha az amúgy egészséges és jó volt, akkor éppúgy elvtelenség azt elvenni a gyerekektől, mint a kamaszgyerektől önkényesen elvenni a nyáron összekeresett pénzét. Vagyis a szülőnek úgy normálisan igazán nem lenne joga hozzá. Most persze az írott jog szempontjából nem tudom, de fejlődésléklektanilag szerintem ez a helyzet.
2023. júl. 13. 11:58
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

(FOLYTATÁS) Amúgy az szerintem nem szégyen megmondani olyan igazsgot miatt, ami közgazdasági fogalmakkal megfogható (tehát pl. hogy valaki nem rakta be élőmunkában azt a pénzt, amit kivett a társadalomból). Ez szerintem nem teljesen magánügy, pláne hogy társadalmilag szakad szét az ország, és egyes rétegek teljesen a nyomorba csúsznak le.

Mindenesetre a gyerekek dolgában talán mégis sikerül valamit elérned. Beszélj gyerekpszichológussal is, hogy érdemes az ilyen jellegű dolgokban elindulni.

2023. júl. 13. 12:04
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
hogy HOGYAN érdemes az ilyen jellegű dolgokban elindulni
2023. júl. 13. 12:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!