Húgomék válnak két éve, nem mehetek ilyenkor hozzájuk?
Olyan nincs, hogy ez 2 évig tartson, olyan meg főleg nincs, hogy egy válni akaró pár egy fedél alatt vár ennyi időt a... mire is?
Pocsék anyagi körülmények közül is pár hónap alatt megoldható a költözés, ha nincsenek anyagi gondok, akkor kevesebb idő.
Téged hülyére vesznek, kérdező.
Nem tudom, hogy hogyan tud dőlni egyesekből az instant rosszindulat és most nem a kérdezőt védem. Ismeretlenül ilyet képes leírni, full passzív agresszív stílusban, hogy "belepofázik". Ritka intelligens. Persze, feltételezzüj rögtön a legrosszabbat valakiről, tök természetes, ugye??
Amúgy ami szerintem van: mivel megmondtad a véleményed, mert a csávó egy arányásó, ezért távol tartja tőled a húgodat.
"Szerinted nem jogos, hogy kérdőrevontam"
Nem jogos. Nem a te férjed, nem a te házasságot, nem a te vagyonod, ergo semmi közöd hozzá, hogy ők miben egyeztek meg a húgoddal. Az az ő dolga, ő élete, felnőtt ember és el tudja dönteni, mibe megy bele.
Látom, sokan it térzékenyek a szóhasználatra. ELnézést, akkor nem "belepofázik" hanem "kéretlenül megmondja a véleményét" vagy "jól beszól" vagy tudomisén...
Hívjátok aminek akarjátok, de az még mindig nem lett megindokolva pontosan hogy is jön a kérdező két felnőtt ember magánéletébe és vagyoni osztozkodásába.
Mert bizony ez a húg részéről teljesen érthető indok lenne, hogy kerüli a közeli kontaktust. Ha a Kérdező kéretlenül is kiosztotta őket, beleszólt a magánéletükbe, akkor erre a logikus és jogos reakció az, hogy távolságot tart. Egyszerűen azért, mert a Kérdezőnek semmi köze hozzá, de ezt nem látja be és beleüti az orrát, ráadásul valószínűleg elég minősíthetetlen stílusban.
Házastársak 50-50%-ban tulajdonolják az újonnan vett közös otthonukat?
Hallatlan, pofámról leszakad a bőr...:D
Egyébként valójában ezt senki mással nem kell egyeztetned, pusztán a húgoddal. Nem a sógorodon múlik a dolog, a húgod döntése volt akkor is, hogy ne gyere, és ha újabb kérdésre is ezt mondja, kkor most is.
Most megköveznek miatta, de vállalom.
Én megértelek kérdező. Kéretlenül ugyan, de közölted a véleményedet. Sokan nem bírják elviselni, ha szembesülnek az őszinte véleménnyel. A pasas persze, hogy megőrült, amikor rájött valaki az aranyásó jellemére. A hugod meg azért bolondult meg, mert nem szívesen szembesült azzal, hogy kihez ment hozzá a rózsaszín ködben. Na ez pont elég volt ahhoz, hogy ne akarjon ott látni. Tehát, elsősorban a hugoddal van a fő probléma. Ha làtni akarna, akkor hidd el, hívna, és nem keresne kifogásokat.
Én békén hagynám továbbra is, egye meg amit főzött. Rühellem az olyan embereket, akikkel nem lehet őszintének lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!