Húgomék válnak két éve, nem mehetek ilyenkor hozzájuk?
De minek kell őszintének lenni vele, mármint ki kíváncsi a kérdező véleményére? Gondolom, a pasi nem, a húga meg magától is tudja, hogy balfék volt, ez van.
Ez nem jogosít fel senkit a "belepofázásra" más felnőtt emberek dolgába, döntéseibe.
"húga meg magától is tudja, hogy balfék volt, ez van."
Ha tudná, nem a sértődött királylányt játszaná. Ez van.
Azért volt marhaság, amit csináltál, kérdező, mert nem a húgodnak mondtad el négyszemközt a véleményedet, hanem a férjét osztottad ki.
Az odáig jogos, hogy szereted a húgodat, és ha épp elcseszni készül az életét, figyelmezteted, elmondod a véleményedet. Egyetlen egy alkalommal. És nem a "te hülye vagy, viszont én megmondom a tutit" stílusban, hanem azzal az alapállással, hogy te másképp látod ezt a dolgot.
Egyébként én sem értem, mi a gond azzal, hogy eladták a húgod lakását, vettek egy nagyobb értékűt, amibe a férfi is beletette a spórolt pénzét, nyilván már előtte is együtt takarékoskodtak rá. És ha hitelt is vettek fel, azt is közösen fizették utána. Ezek után én se sz..oznék, hogy számolgassunk, hogy nekem 50% helyett 65 vagy 70 járna.
Más.
A szüleid szerint is biztosan válnak, mert a fickó elviselhetetlenül viselkedik.
Hát, az előzmények után inkább az az érzésem, hogy te is, kérdező, meg a szüleitek is fúrják ezt a házasságot, ami így érthetően csikorogva megy, de még megy. Ha tönkre megy, abban meglesz a ti felelősségetek is, mert nem hinném, hogy a húgod boldog lesz utána. Szerintem ő egyszerűen gyenge ahhoz, hogy elküldjön titeket melegebb égtájra és megmondja, hogy semmiféle beleszólást nem tűr a házasságába, legrosszabb esetben megszakítja veletek a kapcsolatot. Ha megtette volna ezt, talán most békében élne a férjével és a gyerekeivel.
Szerintem az, hogy a sogoroddal beszeltel, szamonkerted, meg ha igaz is ez, olyan, mintha a hugod gyamsag alatt lenne, es ez szarkeveres. Nem a ferjjel, a hugoddal szemben.
Szerintem sem torekszik arra, hogy atmenj.
"de szüleim is azt mondják, hogy biztosan válnak, mert a férje elviselhetetlenül viselkedik"
Most komolyan, te hány éves vagy?
Lehet bármekkora probléma vagy "elviselhetetlenség", az, hogy válnak-e, egy jogi procedúra elindítását jelenti. Nincs köze egymáshoz. Másrészt, hogy a szüleitek mit ítélnek "elviselhetetlennek", szintén elég távol állhat attól, hogy a húgodék mit tarthatnak annak.
Ne féceszmixerkedjetek, ha nekik így jó, akkor hagyjátok őket békén.
Egyébként pedig ha megmondták, hogy ne menj oda, akkor nem vagy ott szívesen látva. Tök mindegy, elváltak-e vagy sem, nyár van vagy tél, stb.
Amúgy én a hozzátok hasonló, mindenbe kéretlenül beleugató rokonokkal sittysutty megszakítottam a kapcsolatot.
Ők is "csak jót akarnak" - hát, bocs, foglalkozzon a saját életével, rólunk szálljon le.
Olyanokat mondtak rólam-rólunk, hogy csak pislogtam, és term. köze nincs a valósághoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!