Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szólnátok a testvéreteknek,...

Szólnátok a testvéreteknek, hogy túl sok sms-t küld? (tiétek a telefonszámla) Havi 110 sms soknak számít?

Figyelt kérdés

45+ a húgom.

Nincs rendszeres munkája, így felajánlottam neki egy előfizetéses sim kártyát a saját számlámhoz kapcsolódóan.

Nagyon hálás volt, havonta kérdezte, hogyan áll, nehogy sok legyen. Májusig nem is volt sok. De az ahavi számla triplája lett megszokottnak, sokkot is kaptam, azonnal néztem a részletest, és látom, hogy 110 sms-t küldött, ami megmondom őszintén, érthetetlen számomra. 2023-ban sms???

Nyilván nem okoz gondot kifizetnem, még így is is nagyon olcsó ez a díjcsomag. Jogom van számonkérni? Most először nem kérdezte, hogyan áll a számlája. És még az elején megbeszéltük, hogyan spóroljon a telefonján, de süket fülekre talált.

2023. jún. 24. 07:04
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
15%
Ha egy nőnek a kisujjad adod, kell az egész karod. Ez is egy jó példa rá .
2023. jún. 24. 08:08
 12/38 anonim ***** válasza:
89%

Igen, utolsó, mert sokat tudunk a körülményekről :D

A kérdezö simán lehet nő is... barom.

2023. jún. 24. 08:20
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Leülnék vele átbeszélni. Mutatnék neki ingyenes beszélgetős alkalmazásokat (Viber, Messenger stb) és megtanítanám neki a használatát. Ha ezek után is ennyi sms-t küldene lemondanám az előfizetését.
2023. jún. 24. 08:28
 14/38 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy szólnék.

Én is fizetek családtagnak számlát, bár ő sosem szállt el vele, de megbeszéltük, hogy jelzem, ha túl sok lesz.

2023. jún. 24. 08:29
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
Én is fizetek 2 családtagomnak is, de maximalizálva van a díjkeret. Ha eléri, akkor következő hónapig csak hívás fogadás van.
2023. jún. 24. 08:32
 16/38 anonim ***** válasza:
84%
Sms-sel indítok és zárok parkolást. Kb ennyi van nekem is.
2023. jún. 24. 08:34
 17/38 anonim ***** válasza:
93%
A szolgáltatónál kérheted egy bizonyos összegig a teljesítést.
2023. jún. 24. 09:02
 18/38 A kérdező kommentje:

30 giga mobilnet/hó is van az előfizetéshez.

Van instája, facebookja, messengere.

Szóval érthetetlen.

2023. jún. 24. 09:09
 19/38 anonim ***** válasza:
53%

Ha nincs internet előfizetése, akkor nem sok havi 110 SMS, más sokkal többet ír, csak nem SMS-ben, hanem pl. Messengeren.

Viszont ettől függetlenül én nem fogyasztanám a hugod helyébe a te előfoeztésedet, mert ez azért már élősködés.

2023. jún. 24. 09:11
 20/38 anonim ***** válasza:
26%

Én nem szólnék.

Mert ha vállalom hogy fizetem a számláját akkor nem ellenőrizgetem, nem nézegetem a kivonatot hanem fizetek minden sallang nélkül.

Ha meg nem tudok fizetni akkor meg nem vállalok ilyet.

Az a baj a segítségeddel, hogy biztos jót akartál de ebből feszültség lesz. Ha szólsz azért ha nem szólsz akkor meg benned.

Nem volt jó ötlet ez a fajta segítség. Köszönetet ne várj érte. A 110 sms az meg kb 3 db naponta. Az nem olyan sok ha így nézzük.

2023. jún. 24. 09:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!