Hogy mondjam meg nővéremnek mikor zárt ajtóval csúnyálkodik a pasiával attól még hangos és szêgyen még a szomszédba is átt hallatszik sztem?
Figyelt kérdés
2023. jún. 24. 00:40
1/15 anonim válasza:
Nem csúnyálkodik, hanem szeretkezik.
Nem csúnya dolog van benne, hanem szeretet.
De ezt te úgyse fogod megérteni.
2/15 anonim válasza:
Mond meg neki hogy hallottad mit csináltak, kicsit cikizd is vele hagy szégyellje magát, attól majd nem fogja olyan hangosan csinálni. Vagy beszélj vele, hogy hallottad de te nem szeretnéd megint hallani, mert kellemetlenül érzed magad tőle! A szüleid támogatnak ilyenkor?
3/15 anonim válasza:
Vagy troll vagy, vagy egy kisgyerek.
4/15 anonim válasza:
Mondjuk ne foglalkozz vele, hanem keress te is egy pasit / csajt.
5/15 anonim válasza:
Én nem értem ezeket a "ne foglalkozz vele!" embereket, ti popcornnal meg kólával ültettek a tesótok szobája elé, amikor halottátok, hogy eppen hangosan nyognek vagy kefélnek?
Mert én elképzelni sem tudom, hogy ha ti halottátok volna valamelyik testvéreket vagy szüleiket hangosan kufircolni miközben otthon vagytok, úgy titeket az csak hidegen hagy... Ha hidegen hagyott benneteket, elég furcsa emberek lehettek!
6/15 anonim válasza:
A legtöbb ember nem óvodás, és tisztában van vele, hogy történnek ilyen dolgok és nem csinál belőle ügyet, ennyi az egész.....
7/15 anonim válasza:
Kérdést erről kiírni felesleges.
Személyesen mondd meg neki.
Valószínűleg kitalált kérdéssel állunk szemben.
8/15 Justinianus válasza:
Mondd neki másnap mikor találkoztok, hogy "De ki vagy nyalva!"
9/15 anonim válasza:
Szép nyugodt hangnemben közöld, hogy ne csinálják olyan hangosan, mert mindenki hallgatja, és senkit nem érdekel.
10/15 anonim válasza:
ha tényleg áthalatszik szomszėdba majd szomszéd råjuk szol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!