Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Családom nem hagy aludni, mit...

Családom nem hagy aludni, mit mondjak nekik?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A családommal egy kertes házban lakunk, én még suliba járok és a testvéreim közül egy, másik egyetemre. Ők mindannyian sz*rnak bele, kit zavarnak ezzel, de egyfolytába mikor itthon vannak, üvölt a tévé, a zene és nem olyan simán, nagy erős mélyládákkal amit karácsonyra vettek, hogy remeg az összes fal. Az egy dolog, hogy tanulni nem tudom, jó akkor felrakok fülest valami fehér zajjal. Már ez is gáz, mondom, nem tudok tanulni, válasz, akkor rakjak be zenét.

Másik hogy esténként full hangerőn filmeznek, beteg voltam, ma is itthon, plusz a héten van egy nehéz dogám, tanultam és aludtam is (volna), de nem tudtam. Kimentem szólni, erre apám meg egyik bátyám: ne pampogj, tegyél be füldugót. Jó, de az sem elég, mert remeg az egész ház tőlük.

Nagyon gáz, hogy senkit nem érdekel, hogy zavar, már sokszor kértem őket, vegyék lejjebb, de nem érdekli őket. Én meg totál hulla kezdek lenni ettől.

Mitől lennének tekintettel? 17/L

2022. febr. 14. 11:57
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
35%
Vigyél haza pár rossz jegyet, majd vágd eléjük, közölve, hogy miattuk nem fogod vinni semmire.
2022. febr. 14. 12:01
 2/25 A kérdező kommentje:
Ezek alapján nem hiszem, hogy érdekelné őket... akkor az a válasz, hogy csak rájátszok...
2022. febr. 14. 12:03
 3/25 anonim ***** válasza:
78%

Esetleg beszélj a tanárokkal, "aludj el" órán, stb.

A szomszédokat nem zavarja a hangoskodás?

Esetleg anonim kihívni a rendõröket, mintha a szomszéd hívta volna ki.

2022. febr. 14. 12:05
 4/25 A kérdező kommentje:
Kertes ház, szval nincs szomszéd, nem zavarnak mást xD
2022. febr. 14. 12:08
 5/25 anonim ***** válasza:
58%
A 90-es években voltam diák, s nem volt saját szobám. Én kávézókban és parkokban tanultam, illetve sokszor könyvtárban.
2022. febr. 14. 12:10
 6/25 A kérdező kommentje:
Oké, oké, és hogy aludjak? :D
2022. febr. 14. 12:10
 7/25 anonim ***** válasza:
96%
Az a baj, hogy az ilyen "szülők" semmitől nem hatódnak meg. Kollégium? :/
2022. febr. 14. 12:16
 8/25 A kérdező kommentje:
Hát már csak másfél évem van vissza, szerencsés esetben utána elhúzhatok innen végre... csak addig sz*r...
2022. febr. 14. 12:18
 9/25 anonim ***** válasza:
84%
Tegyél be valami filmet zenét esezleg operát ami idegesitheti őket max hangerőn. Háború!!!! Tarts tükröt nekik.
2022. febr. 14. 12:26
 10/25 anonim ***** válasza:
82%
Lehet, hogy durva, amit tanácsolok, de én a helyedben egyszer, mikor egyedül vagyok otthon, tönkre tenném az összes hangforrást.
2022. febr. 14. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!