Családom nem hagy aludni, mit mondjak nekik?
Sziasztok!
A családommal egy kertes házban lakunk, én még suliba járok és a testvéreim közül egy, másik egyetemre. Ők mindannyian sz*rnak bele, kit zavarnak ezzel, de egyfolytába mikor itthon vannak, üvölt a tévé, a zene és nem olyan simán, nagy erős mélyládákkal amit karácsonyra vettek, hogy remeg az összes fal. Az egy dolog, hogy tanulni nem tudom, jó akkor felrakok fülest valami fehér zajjal. Már ez is gáz, mondom, nem tudok tanulni, válasz, akkor rakjak be zenét.
Másik hogy esténként full hangerőn filmeznek, beteg voltam, ma is itthon, plusz a héten van egy nehéz dogám, tanultam és aludtam is (volna), de nem tudtam. Kimentem szólni, erre apám meg egyik bátyám: ne pampogj, tegyél be füldugót. Jó, de az sem elég, mert remeg az egész ház tőlük.
Nagyon gáz, hogy senkit nem érdekel, hogy zavar, már sokszor kértem őket, vegyék lejjebb, de nem érdekli őket. Én meg totál hulla kezdek lenni ettől.
Mitől lennének tekintettel? 17/L
Esetleg beszélj a tanárokkal, "aludj el" órán, stb.
A szomszédokat nem zavarja a hangoskodás?
Esetleg anonim kihívni a rendõröket, mintha a szomszéd hívta volna ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!