Mit tennél a helyemben?
Az élet úgy hozta, hogy elválok és a kibabámmal el kell költözzek, viszont keresetem (jelenleg gyed) nem elég albérletre és megélhetésre is. (Természetesen tervezek visszamenni dolgozni de a gyed is lassan lejárés akkor ugyan ott vagyok) Szóval ez már így megy hosszú ideje nincs se kutyám se macskám senkim akire támaszkodhatnék/segíthetne.
Ja de egy nővérem akivel eddig "jó kapcsolatot"
ápoltam. Eddig a pontig úgyanis ő egy önkormányzati lakásba lakik (bérelt) ami az én nevemen is van és nem enged oda lakni még nem találok másik megoldást.
Kérdem én milyen az ilyen testvér? Hogy nem érdekli, hogy utcára is kerülhetsz? Törvényes ez egyátalán, hogy az én nevemen is van a lakás és mégse enged oda??
Félre értés ne essék nem kitúrni akarom onnan csak addig oda menni még nem találok egy jobb megoldást.
Ui: ne gyertek kérlek az olyan kommentekkel, hogy minek szültem gyereket pénztelenségre vagy, hogy ne várjam, hogy más oldja meg a problémáim stb stb... ilyenekbe ne menjünk bele.
Tudjátok milyen az élet te hiába tervezel ha utánna isten keresztbe húzza a számításaid.
#8: Melyik része nem oké konkrétan?
Az hogy ő jobban menedzseli az életét?
Miért van rajta a neved azon a bérleti szeződésen? Neked milyen jogaid és kötelezettségeid voltak eddig azzal az ingatlannal kapcsolatban? Mennyit fordítottál rá és mennyit ő? Egyáltalán miért van a neved rajta, ha eleve csak ő használja? Gondolom volt valami háttéralku, amiről most szeretnél nem tudomást venni, de cáfolj meg.
Úgy látom, mivel neked zátonyra futott az életed, ezért utálod minden téren a testvéred, mert neki meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!