Mit tennél a helyemben?
Édesanyámmal soha nem volt egy igazi anya-lánya kapcsolatom.
Mindig azt éreztem, hogy én akárhogyan is szeretnék nem tudok megfelelni neki, kamasz koromban főleg sok veszekedésünk volt. Lassan két éve lesz, hogy együtt vagyok a párommal, még nem is nagyon ismeri de pár elmondásom alapján nem kedveli, nem is akarja jobban megismerni, mellém másik férfit képzel el. Előtte volt egy 4 éves kapcsolatom, az exemmel is problémái voltak, de persze most már úgy adja elő, h az exem is sokkal jobb volt mint a jelenlegi párom. Semmi olyat nem tett ami miatt utálni kellene, dolgozik rendesen, együtt tervezzük a jövőnket, szeret, érzem. Próbálna jobban nyitni a szüleim felé is, de így nehéz ha nem látják szívesen. Edesanyám próbálna ellene hergelni, illetve teóriákat gyárt a fejében h a párom így meg úgy manipulál engem közben meg egyáltalán nem igaz. Nem tudom mi lesz így a jövőben, de azt érzem, hogy teljesen mindegy kivel vagyok együtt neki az úgysem jó. Gondolom az sem tetszik neki, h a párom pincér szakmával rendelkezik, ő pedig tanultabb vagy magasabb státussal rendelkező férfit képzelne el mellém. A párom szülei elfogadnak engem, aranyosak, támogatnak minket érzelmileg, ami számomra nagyon fontos. Anyumtól pedig mindig csak a negatívat kapom. Párom még nem tud erről, hogy anyum így érez iránta. Beszéljek vele erről vagy inkabb ne? Nem tudom mi lenne a jó.
28/N
Kerüld őket.
Vagy a másik lehetőség önismeret.
Vannak gyakorlatok, amik határmeghúzást, erőteljes határmeghúzást, nemet mondást tanítanak olyan emberek felé akitől félsz, "mert mit fog szólni, mégiscsak az anyám." "Mit fog szólni, hát mégiscsak a főnököm",stb. Erre mindre van megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!