Ha parod tesoja/vagy sajatod pont szulne/vagy nagyon kicsi gyerek miatt nem tud elmenni az eskuvodre akkor erdemes masik tanut keresni? Es termeszetesen ugyanugy megtartani,csak megerteni, hogy nem jon.
Valaki hasonlo helyzetben? Szerencsere emiatt nem halasszuk,lesz masik tanuja paromnak. De meg nem 100% h nem jon a tesoja. En eleve erre keszultem,hogy nem jon. Mit gondoltok,hogy oldottatok meg? Szomoruak voltatok e?
No
Ne próbáld meg utólag kidumálni, mert teljesen felesleges. Nem, te nem viccelődtél, hanem qrva rosszindulatú kommentet írtál.
Süt belőled, hogy irigy vagy a nőre. A kapcsolatára/házasságára, a gyerekre, netán a népszerű(bb)ségére?
Elárulom, nem ő tehet róla, hogy neked egyik sem jó vagy konkrétan nincs.
Nagyon nehez helyzetei voltak es vallsagban a kapcsolata. Nem irigylem. Irigyseg nelkul Miert is ne lehetne valakinek rosszabb indulatu kommentje?
Tehat siman nem lehet valaki rosszindulatu :D csak ha irigy egy vallsagban levo kapcsolatra?
Attol,hogy valaki nem kedves meg nem biztos,hogy irigy. Nagyon nehezen viseltem volna a leendo sogorno eletet,helyzeteit,a kapcsolatat a sogornonek a ferje csaladjaval vallsagos a kapcsolata. Es ezt nem irigylem tole! En nem tudnek meglenni az o eleteben. Plane, semmiben se szamithat a ferjere..emiatt meg a csaj szulei (leendo anyosomek) haragszanak erre a ferfira. Kinek jo ez? En nem kivanok senkinek rosszat !! De koszi ezt nem irigylem.
Jo otlet a masik tanu es igazatok volt felesleges ezen rugozni. 18+ cselekvokepes magyar allampolgar. Ennyi a feltetel es van mas akit meg tud kerni. Tehat nincs gond. A kerdest pont azert irtam ki, teljesen megertem ha nem jon es igaz..nekem ez nem is gond.
Mi egy faluban lakunk sogornommel.majdnem ő lett a tanu,de szerencsere Isteni sugallatra megsem ot valasztottuk.es milyen jol tettuk.
Mikor eskuvonk elotti este felhivtuk,hogy akkor holnap jonnek?
Azt mondta,hogy nem johetnek mert jon a szobafesto kifesteni a házat.no az volt az igazi szivas...
Törött kézzel lejet menni eskuvore szerintem
Es az eselye mennyi annak,hogy pont akkor fog szülni...
Egyebkent a kerdesednek semmi ertelme nincs.
Most olvastam vegig a valaszokat ..vegig a sogornodet kritizalod.tuti hogy mas is van a hatterben amit nem mondasz el.
Ennyit problemazni egy eskuvon te jo eg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!