Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ha parod tesoja/vagy sajatod...

Ha parod tesoja/vagy sajatod pont szulne/vagy nagyon kicsi gyerek miatt nem tud elmenni az eskuvodre akkor erdemes masik tanut keresni? Es termeszetesen ugyanugy megtartani,csak megerteni, hogy nem jon.

Figyelt kérdés

Valaki hasonlo helyzetben? Szerencsere emiatt nem halasszuk,lesz masik tanuja paromnak. De meg nem 100% h nem jon a tesoja. En eleve erre keszultem,hogy nem jon. Mit gondoltok,hogy oldottatok meg? Szomoruak voltatok e?

No

#lagzi #Gyerekszules
2023. jún. 14. 15:02
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
98%

Amin meglepodtem,hogy a tesoja tok termeszetesen mondta,hogy jonni szeretne szoljunk majd. De ezesetben mar mindegy mi a datum..nem tud jonni. :D

Igen, majd az esküvőre hívjátok meg. Ha tud, jön, ha nem, akkor nem. Tanúnak nem tud jönni, mert nem fix.

2023. jún. 14. 15:28
 12/48 A kérdező kommentje:

Jol mondod #10!

Annyit mondtak a telefonba,hogyha megyunk legeloszor nem kell vinnunk a tanuk adatait. Ugye? Ha csak a jegyzokonyv miatt megyunk datum egyeztetes. A tanuk adatait kesobb is lehet, volt igy ismeros azt se tudta ki lesz a tanuja de kapott idopontot az eskuvore. Viszont utana be kellett mennie a tanu adataival.

2023. jún. 14. 15:30
 13/48 anonim ***** válasza:
99%
Aprilisban volt az eskuvom, annyit mondott az anyakonyvvezeto, hogy legyen ervenyes a tanuk szemelyije az eskuvo napjan. Az elso alkalommal nem kell vinni az adataikat, az en ferjem pl az eskuvo elott ket hettel talalta ki, ki legyen a tanuja.
2023. jún. 14. 15:39
 14/48 anonim ***** válasza:
100%
Lehet később is, nem kell a bejelentkezéskor, de utolsó napokban nem biztos, hogy jó ha még variáltok. Az 1000 km utazásról nem is beszélve - én mindenórásan tuti nem indulnék neki. Ő igen?
2023. jún. 14. 16:00
 15/48 anonim ***** válasza:
97%
Nincs időpontotok akkor min megy a görcsölés???
2023. jún. 14. 16:01
 16/48 A kérdező kommentje:
#13 koszi! Kerlek segits nekem! Mi annyit tudunk,hogy majd ha vegre lesz idonk beugrunk ott felvesz az anyakonyvvezeto egy jegyzokonyvet elhangzik,hogy sajat akaratbol vagyunk ott stb allampolgarsagunk es egy datumot meghatarozunk. A tanuk adatai ezutan is raernek? Ha elotte bevisszuk az ugyintezohoz lefenymasolva a tanuk szemelyi adatait??
2023. jún. 14. 16:05
 17/48 A kérdező kommentje:
Jaj o szules elott 1-2 hettel fog 1000 Km.t utazni kocsival mert az o ferje occsenek lesz a lagzija es menni akar. :D
2023. jún. 14. 16:07
 18/48 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem biztos, hogy fog ő menni bárhova is, a terhesség utolsó hetei iszonyat nehezek lehetnek, pláne nyáron.

Szerintem az esküvőre értette, hogy elmegy, ha tud, de tanú hiába lenne szívesen, nyugodtan keressetek helyette mást, mert nyilván ez így bizonytalan.

2023. jún. 14. 16:22
 19/48 anonim ***** válasza:
97%
Nehezek is és kockázatos - és ha útközben megszül??? Ez nem játék. Az nem úgy van, hogy majd október 18-án tetszik szülni és akkor ez szentírás.
2023. jún. 14. 16:28
 20/48 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a polgárin megbetegedett a tanú, az egyik vendég ugrott be helyette. Semmi problémát nem okozott. Szerintem nem is kellett előre megadni a tanúk adatait.

Az egyházin előre talán annyit kérdeztek, hogy milyen vallásúak, mert azt be kellett írniuk. De nem emlékszem 100%-ban, lehet, hogy ezt se kérdezték.

2023. jún. 14. 16:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!