Ha parod tesoja/vagy sajatod pont szulne/vagy nagyon kicsi gyerek miatt nem tud elmenni az eskuvodre akkor erdemes masik tanut keresni? Es termeszetesen ugyanugy megtartani,csak megerteni, hogy nem jon.
Valaki hasonlo helyzetben? Szerencsere emiatt nem halasszuk,lesz masik tanuja paromnak. De meg nem 100% h nem jon a tesoja. En eleve erre keszultem,hogy nem jon. Mit gondoltok,hogy oldottatok meg? Szomoruak voltatok e?
No
Amin meglepodtem,hogy a tesoja tok termeszetesen mondta,hogy jonni szeretne szoljunk majd. De ezesetben mar mindegy mi a datum..nem tud jonni. :D
Igen, majd az esküvőre hívjátok meg. Ha tud, jön, ha nem, akkor nem. Tanúnak nem tud jönni, mert nem fix.
Jol mondod #10!
Annyit mondtak a telefonba,hogyha megyunk legeloszor nem kell vinnunk a tanuk adatait. Ugye? Ha csak a jegyzokonyv miatt megyunk datum egyeztetes. A tanuk adatait kesobb is lehet, volt igy ismeros azt se tudta ki lesz a tanuja de kapott idopontot az eskuvore. Viszont utana be kellett mennie a tanu adataival.
Egyáltalán nem biztos, hogy fog ő menni bárhova is, a terhesség utolsó hetei iszonyat nehezek lehetnek, pláne nyáron.
Szerintem az esküvőre értette, hogy elmegy, ha tud, de tanú hiába lenne szívesen, nyugodtan keressetek helyette mást, mert nyilván ez így bizonytalan.
Nálunk a polgárin megbetegedett a tanú, az egyik vendég ugrott be helyette. Semmi problémát nem okozott. Szerintem nem is kellett előre megadni a tanúk adatait.
Az egyházin előre talán annyit kérdeztek, hogy milyen vallásúak, mert azt be kellett írniuk. De nem emlékszem 100%-ban, lehet, hogy ezt se kérdezték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!