Ha parod tesoja/vagy sajatod pont szulne/vagy nagyon kicsi gyerek miatt nem tud elmenni az eskuvodre akkor erdemes masik tanut keresni? Es termeszetesen ugyanugy megtartani,csak megerteni, hogy nem jon.
Valaki hasonlo helyzetben? Szerencsere emiatt nem halasszuk,lesz masik tanuja paromnak. De meg nem 100% h nem jon a tesoja. En eleve erre keszultem,hogy nem jon. Mit gondoltok,hogy oldottatok meg? Szomoruak voltatok e?
No
"Es kb 22 eskuvon volt a tesoja. Necces de lehet,hogy emiatt pont a tesojaet hagyja ki, en ezt elfogadtam."
Egyrészt nem tudom, mi jelentősége van annak, hogy hány esküvőn volt már a tesója, másrészt érdekes, hogy úgy írod, hogy elfogadtad, mintha lenne más választásod.
"Nálunk a polgárin megbetegedett a tanú, az egyik vendég ugrott be helyette. Semmi problémát nem okozott. Szerintem nem is kellett előre megadni a tanúk adatait."
Koszi #20 kerlek aruld el,hogy ugy ugrott e be hogy ott aznap derult ki es a vendegeitek kozul csak elosetalt a tanu szekbe? Magyaran,hogy elotte nem voltatok benn az anyakonyvvezetonel a tanu valtozas miatt ??? Igazabol ez erdekel minket! :)
Tehat nem voltal benn a varos vagy kozseg hazan emiatt? Hanem csak ott helyben szoltal az anyakonyvvezetonek ??
Én már terhes voltam, amikor a húgom, aki amúgy kb 8-9 éve élt együtt a pasijával, kitalálta, illete kitalálták, hogy hirtelen összeházasodnak. Kb 2 hónap alatt kaptak időpontot, a kiírt szülésem előtt két héttel. És megkérdezte, hogy ugye elmegyek?? Na peesze...
Pont megszültem, még korházban voltam, mikor megesküdtek. De kaptam egy szelet tortát.
Szóval no comment...már meg sem lepődöm semmin...
#27 ez az amikor az elet vegre megmutatja hogy NEEM korulotted forog a nagy vilag es toled fuggetlenul es tudtak unnepelni.
Illetve hogy nekem is megmutatta a nagy vilag hogy nem csak rolam szol. Tehat pl nem jon X ember.
#25 ! Koszi a hasznos valaszt! :) Szoval rogtonzott volt a tanu es mivel 18 feletti cselekvokepes es volt nala szemelyi! Csak beugrott. Es a lenyeg: ez miatt nem maradt el az eskuvod! Ez a lenyeg nekunk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!